Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Je rozhodnuto: Kellner a Komárek získali Sazku!

Komárek má ze získání Sazky radost, jelikož Kellner si vysokou nabídku může dovolit
Komárek má ze získání Sazky radost, jelikož Kellner si vysokou nabídku může dovolit  (Autor: Blesk)
Autor: SAN - 
23. září 2011
21:20

Sazka má nového majitele! Nejvíc – 3,81 miliardy korun – nabídly firmy PPF společně s KKCG. Ačkoliv se obálky s nabídkami zájemců o loterijní společnost měly rozlepit až v pondělí, jasno bylo už včera v podvečer. Další dva zájemci tak odešli s nepořízenou.

Ani výherci tendru ale nemají úplně vyhráno. Nejde totiž zatím o vítěznou nabídku, protože je nutné prozkoumat, zda splňuje formální náležitosti výběrového řízení. „Nabídnutí nejvyšší ceny od PPF a KKCG je po Sazku dobrá zpráva,“ řekl mluvčí KKCG Daniel Plovajko.

O zadluženou Sazku bojovali v tendru celkem tři zájemci. Jedním byla právě společnost nejbohatšího Čecha Petra Kellnera PPF dohromady se skupinou Karla Komárka KKCG, druhým společnost Synot Ivo Valenty a třetím firma Charcoal, za níž stojí majitel mosteckých dolů Pavel Tykač. Zájem v minulých měsících jevila i společnost Penta, odmítla se ale zúčastnit oficiální soutěže. Byla podle ní neprůhledná a nahrávala PPF a KKCG na úkor ostatních věřitelů.

gogo ( 24. září 2011 16:15 )

Vaši víru mi nezbývá než Vám závidět...

krteeek ( 24. září 2011 10:11 )

Kurde,konečně se toho chopili poctiví a slušní lidé,sláva,sláva Vám,ať Vám to nese NO,NY?

zaviracispendlik ( 24. září 2011 09:25 )

psali o něm, že je docela skromnej, ale ty jeho sídla tomu moc neodpovídají. Lidi co mají peníze, umí je držet a na záchodě je určitě nemají

dobrotka ( 24. září 2011 02:21 )

Pokud bude vlastnikem Kellner, tak se vse zase v dobre obrati. Ja mu verim, ze pod jeho vedenim Sazka poslape. Toho Hnusaka se meli zbavit uz davno

dobrotka ( 24. září 2011 02:19 )

Takhle premyslet, jestli ma bohaty clovek vytapetovany zachod penezma - je opravdu smesne a ubohe.

Zobrazit celou diskusi