Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hušákův luxus za miliony: Stěny z bizoní kůže

Autor: SAN, kos - 
28. června 2011
12:23

Exšéf Sazky Aleš Hušák si potrpěl na luxus. Ukázaly to poprvé odhalené reprezentační prostory v O2 areně, pořízené za desítky milionů korun. Nábytek světových značek, vířivka, sbírka koňaků... Stěny budoárů jen pro vyvolené byly dokonce potaženy bizoní kůží. Přitom se tu jednalo jen pár hodin ročně.

Jak informovala Česká televize, luxusní prostory, kam se běžný smrtelník nemá šanci dostat, se nachází v 5. patře O2 areny. Ty byly podle předsedy Sdružení sportovních svazů Zdeňka Ertla využívány pro zasedání představenstva dvakrát do roka.

Současně s informací o luxusních prostorech se objevila zpráva, že na Hušáka bylo podáno první trestní oznámení. To podle Aktuálně.cz podala firma Euroclaim Praha. Žádá prověřit, zda se Hušák nedopustil trestného činu porušování povinnosti při správě cizího majetku, dále zda nezpůsobil úpadek Sazky či nezvýhodňoval věřitele.

Euroclaim taky Hušákovi vyčítá, že pustil 22 manažerů Sazky ke konkurenční společnosti Fortuna. Tím, že na poslední chvíli zrušil konkurenční doložky a manažerům údajně vyplatil prémie, se prý dopustil porušení povinnosti v insolvenčním řízení.

alenotak ( 29. června 2011 10:50 )

Ale jděte....jsme přece bohatý národ....vždyť každý máme vlastní boty, jak bylo kdesi řečeno....

karel128 ( 29. června 2011 07:32 )

Tak si u nás stále i po 20letech žijí a stále kradou bývalí STBáci a bolševici, kteří jediní privatizovali, a jsou všude nalezlí u velkých koryt, ve státní správě, politice, soudech a různých firmách, sami sobě rozhodující o svoji výši mzdy, odměnách a zlatých padácích...a kterým dnes říkají ..veleúspěšní podnikatelé,..a kteří řídí tento "czechostán", a vedou nás do pekel...pfuj tajbl..ksindl..!!!

zada ( 28. června 2011 20:45 )

A ž bude stávka a třeba odborářů, tak jdu taky do ulic, protože tohle už jednomu fakt pije krev.... Dělat za 10 tis a dívat se přitom dětem do očí - proč nemůou mít to či ono, a tyhle fajtajblové nevědí roupama jak peníze rozházet za kraviny, ak nahrabat pro svoje nenesytný zobáky..... Půjdu stávkovat třeba s čertem mě už je to jedno, ale doma sedět nebudu. |Okrádat takovouhle chátrou svoje děti nenechám. Vláda chce škrty, tak je budou mít - ale škrt z mé strany přes jejich rozpočet!!!!! Odboríři stávkujte, já na to čekám.......

volic ( 28. června 2011 17:20 )

Ty sníklu snad si nemyslíš,že Míra je jinej.On je totiž úplně stejnej.

komarius ( 28. června 2011 17:01 )

co na to říkáš,neměl by jsi snížit někomu příjmy ??? třeba důchodcům,tyPrase????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa