Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Óm nadsamec obchodoval s lidmi, tvrdí policie

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, ljš, Pavel Ryšlink - 
18. července 2011
13:59

Guru Járu (kontroverzního duchovního hnutí Poetrie) pravděpodobně čekají horké chvilky. Co nevidět by on i jeho společníci mohli skončit za mřížemi. Detektivové z policejního Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) totiž po několikaměsíčním prověřování podivných aktivit hnutí navrhli obvinit ěpičky Poetrie z obchodování s lidmi.

Protože se této trestné činnosti obvinění dopouštěli jako organizovaná skupina, hrozilo by jim pět až dvanáct let vězení. „Zhruba před třemi týdny jsme státnímu zastupitelství navrhli další postup s tím, že na věc máme určitý právní názor, jakou trestnou činnost v tom spatřujeme. Nyní čekáme, jak se k němu zastupitelství postaví. Každopádně stíhat by se v té věci mělo, teď záleží, za jaký trestný čin,“ řekl v pátek šéf ÚOOZ Šlachta Právu.

„Někdy v roce 1996 působil Guru Jára v olomoucké čajovně U bílého slona, kam jsem chodila a se kterou jsem spolupracovala. Majitelé však rychle prokoukli, co je Dobeš zač a rychle s ním ukončili veškeré styky. On pak na majitelku vrhl jakousi klatbu, že ji označil, že má černou karmu,“ prozradila Blesku žena, která se před patnácti lety v Olomouci pohybovala v nejtěsnější blízkosti guru Járy.

Zatímco je Óm nadsamec Jára první na ráně a obvinění má téměř jisté, jeho lektorky, které na různých seminářích vybíraly mezi účastnicemi vhodné adeptky, přijdou na řadu pravděpodobně v další fázi vyšetřování.

Co se zatím ví o hnutí Poetrie?

Oficiálně nabízí hnutí kurzy jógy, východní filosofie a astrologie. Ve skutečnosti si však dává za cíl dovést dívky a ženy pomocí různých obřadů k "očištění". Jde podle některých východních náboženství o cvičení, kdy učitel (tedy guru Jára) pohlavním stykem odstraní sexuální háčky, které v ženách zůstaly z předchozích vztahů a které vedou k jejich utrpení. Sex s Járou má naopak vést k odstranění negativní energie.

marcosbrutos ( 20. července 2011 13:30 )

"Doufám, že nebude jak to staré prase, se kterým jsem spala vloni..." Při telepatii nikdy nevíte jistě, zda čtete vzpomínky na minulost, přání do budoucnosti a nebo potlačené příběhy anima-animus, jež jsou sestřihem reality, snů, filmů, knížek, potlačených pudů, sexuálních fantazií a vynořujících se obrazů obav. Rozhodně, Romanko, nemusíš mít strach, že bychom skončili u „hoň mě hoň mě“, pomyslí si a… Guru Jára se vrhl na ženu jako vystřelený šíp. Ještě sice neejakuloval, ale *** mu tvrdě stál... No to mě pos.r... Viz: http://www.aurarelax.com/wordpress/?p=4284 (Jára řádí v Olomouci)

annahradecek ( 18. července 2011 14:10 )

Zneužívání zřejmě mentálně retardovaných žen nebo psychicky nemocných žen

Zobrazit celou diskusi