Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Prokletá stanice: Ve vykolejené tramvaji uvízl řidič

Tramvaj po srážce vykolejila z kolejí. Ilustrační foto
Tramvaj po srážce vykolejila z kolejí. Ilustrační foto  (Autor: čtk)
Autor: ČTK, ap - 
1. července 2011
16:56

Během tří dnů již třetí vážná nehoda, při nichž zemřeli dva lidé. To vše na stejníém místě. Stanice Hradčanská je v posledních dnech snad prokletá. V pátek tam minuty strachu prožili cestující v tramvaji, která po srážce s náklaďákem vykolejila.

Tramvaj číslo 25 se s nákladním vozem srazila po třetí ho,dině a po vykolejení v  v ní zůstal zaklíněn řidič. Naštěstí se mu nic vážného nestalo. Provoz byl přerušen oběma směry.ČTK to řekla mluvčí pražského dopravního podniku Ilona Vysoudilová.

Tramvaj musel na koleje vrátit autojeřáb a řidiče z ní vysekávali hasiči. Na stejném místě je to během tří dnů již třetí vážná nehoda. V noci na čtvrtek tam srazila tramvaj čtyřiapadesátiletého muže, který svým zraněním podlehl. Později se ukázalo, že šlo o bývalého úspěšného českého vytrvalce Lubomíra Tesáčka.


Ve stanici metra Hradčanská pak ve středu skočil před jednu ze souprav do kolejiště třiatřicetiletý muž. Také on srážku nepřežil.

xcarodejka ( 2. července 2011 11:50 )

ale mpodnikají tady s tramvajemi všelijací všeumělové, kteří by si měli firmu označit "Ferda Mravenec-práce všeho druhu/ Moje rada je, od takových dále, protože kdo umí všechno nemumí ve skutečnosti nhic. Ševče drž se svého kopyta anazahlcuj trh šuntem, neohrožuj zdraví lidí, jen pro vidinu svých naplněných kapes Takových je hodně a nikdy nevíš ,jak na to sám dojedeš.

Zobrazit celou diskusi