Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zloději ukradli zabavené auto přímo z policejního areálu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Jana Ulrichová, mivrk - 
15. září 2010
23:30

Neobyčejná drzost zlodějů a ostuda policie! Jinak nelze charakterizovat skutečnost, že mužům zákona přímo z jejich areálu v Lounech ukradli zloději zabavené auto. Tuto krádež nyní policisté vyšetřují.

Podle informací Blesku zloději ke krádeži využili zadní vchod, kam kamerový systém nedohlédne. Sami policisté prý ale nepochybili. Krádež potvrdila policejní mluvčí Jaromíra Střelcová s tím, že šlo o nalezené vozidlo Audi, které zřejmě pocházelo z trestné činnosti. „S ohledem na vyšetřování nebudeme více podrobností zveřejňovat,“ dodala.

Zábrana jim nevadila

Podle zjištění Blesku se zloděj či zloději dostali na policejní dvůr, kde jsou garáže, v noci zadním vchodem. Zřejmě vysadili část plotu z vlnitého plechu a dírou se protáhli dovnitř.

Vozu Audi A6, které je zajímalo, stálo v cestě ještě služební auto. „Služební vůz byl před ním postavený v podstatě jako zábrana. Zloději ho odstrkali na stranu a audi ukradli,“ popsal informátor obeznámený s případem.

Policisté se brání

Policisté ale tvrdí, že ač šlo o neuvěřitelně drzý kousek, nepochybili. Vrata byla podle nich dostatečně a správně zajištěna. Proto také případ nadále vyšetřují lounští kriminalisté, nikoli policejní inspekce. „My se tím nezabýváme,“ potvrdila její mluvčí Martina Lídlová.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi