Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čtenáři o ČEZu: Jsou to zrůdy!

Fotografie
"Toč to, toč to!" křičel příslušník komanda ČEZu na jejich kameramana.  (Autor: internal)
Autor: Čtenáři Blesk.cz, oj - 
3. února 2010
13:55

Kauza, kterou vyvolalo skandální video sebevraždy natočené samotným komandem ČEZu, rozdělila čtenáře Blesk.cz na dva znepřátelené tábory.

Někteří postup ČEZu kategoricky odmítají:

Jen se zastávejte největšího zloděje ČEZu a jeho gestapa, ať má větší a větší zisky. Ať se mají modří ptáci - Klaus, Topolánek, Řebíček, Dalík a další - dobře. A plaťte a hlavně moc nekřičte, ovce. (amalka)

Myslím, že to, co zaznělo na konci videa, a sice slova "toč to, toč to," svědčí o kvalitách lidí, které si ČEZ vycvičil. Jak by se asi líbilo vedení ČEZu, nebo jeho komandu, kdyby někdo natočil někoho z jejich příbuzných po sebevraždě a ještě u toho volal "toč to, toč to." Je to otřesné a je mi z takových lidí přímo na zvracení. Jsou to Zrůdy s velkým Z. Kdybych je nazvala hovada, tak by to byla urážka živočišné říše. (stefa)

Soudruhu generální řediteli ČEZu, co kdybys takové akce nechal na policii. Co když se tvé gorily spletou, přepadnou někoho nevinného a ten se bude bránit střelbou, ale ne do sebe, ale do tvých goril. (yarda)

Foto: 
Společnost ČEZ cvičila bojové komando! Proti neplatícím zákazníkům!
Foto: 
Právník i policie: ČEZ takhle postupovat nesmí!
"Nikdy bych si nepomyslela, že je něco takového u nás možné," říká paní Petra. "Nikdy bych si nepomyslela, že je něco takového u nás možné," říká paní Petra. | Blesk - Michal Šula
Zpověď vdovy: ČEZ mi zabil manžela

Jsou i čtenáři, kteří s praktikami ČEZu souhlasí:

Kdyby Češi nebyli nejvyčůranějším národem na světě, nebyly by tyhle články a zbytečné tragédie. Přístup ČEZu schvaluju, já řádně platím a to i za ty, kteří podvádějí. To se nezastávám zku***nýho ČEZu, ale morálního principu pro případné hnidopichy. A Bobošíková u mě skončila jednou pro vždy, lákat voliče na TOHLE je něco neuvěřitelného. (agent700)

Neplatíš? Kradeš? A ještě máš drzost se ohánět svými právy? Pak je postup ČEZu naprosto správný. Tohle není o ČEZu ale o tom, že DLUHY SE PROSTĚ PLATÍ, a to KOMUKOLIV, nejen ČEZu. Váš guru Paroubek vám sice říká, že ne, ale jako obvykle kecá... Ono to s některými lidmi prostě jinak nejde. Naprostý souhlas s postupem ČEZu a nejen jejich, ale i s postupy všelijakých nekompromisních exekutorů apod. Špína společnosti se musí neustále uklízet. (jindraa)

Já myslím, že by to mohlo kladně působit na vymáhání pohledávek, asi si koupím nějaké akcie, vidím, že ČEZ se snaží. (lucio1)

valdis ( 9. února 2010 16:34 )

Udělal bys dobře, kdyby jsi třem, nebo čtyřem takovým neplatičum -platil za jejich černý odběr Ty ! Tým by se s problémum začalo hejbat. Možná by Tě naslodovali další nespokojenci s metódama ČEZu - a jejich vymáhači by utřeli hubu a byli by rozprášení !!

anasyi ( 8. února 2010 12:02 )

swess,

anasyi ( 8. února 2010 12:01 )

swess,

anasyi ( 8. února 2010 11:59 )

nikto nevie,

gogo ( 7. února 2010 15:48 )

To co říkáte je teorie. I když pravdivá. To co dělá ČEZ je ale praxe....

Zobrazit celou diskusi