Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

7 Češek pro papeže! Tyhle stojí za hřích...

Masivní katolický kříž, to je doplněk, který Lucie Bílá miluje! A miluje ho i Benedikt XVI. Mohli by se oni dva milovat navzájem? Možná nám to prozradí víkendová papežova návštěva!
Sexuolog prof. PhDr. Petr Weiss, Ph.D.  (Autor: Foto pro Blesk - Jaroslav Holaň (efestivaly.cz))
Autor: pet, jos, Václav Suchan - 
25. září 2009
23:30

ANKETA: Která česká kráska by mohla okouzlit svatého otce Benedikta XVI.? Hlasujte v anketě, se kterou by stálo zato porušit přísný celibát...

382464:gallery:true:true

Eliška Bučková

Krásná Miss Eliška Bučková vždy veřejně hlásala, že je pravověrnou a dobrou katoličkou. Nerada se odhaluje, ale pro papeže by zřejmě udělala výjimku!

289506:gallery:true:true

Lucie Talmanová

Partnerka Mirka Topolánka Lucie Talmanová je typem ženy, která ví, co chce a také ví, jak toho docílit. Svedla ženatého premiéra a kdyby chtěla, určitě by pro ni nebyl problém svést i neženatého papeže.

341104:gallery:true:true

Eva Herzigová

Kam Eva Herzigová vstoupí, tam se na ni upírají zraky. Naposledy paralyzovala svou krásou muže přímo v papežově Římě - čtěte ZDE! To, že je svědomitou matkou a má německé příjmení a křestní jméno biblické Evy, by pro papeže mohlo být rozhodující!

358157:gallery:true:true

Petra Němcová má také příjmení, které by mohlo papeži znít příjemně. Navíc Petra ví, co to je "nést kříž Ježíše Krista" a snášet rány osudu. V roce 2004 byla u toho, když vlna tsunami smetla jejího přítele fotografa Simon Atlee.

Masivní katolický kříž, to je doplněk, který Lucie Bílá miluje! A miluje ho i Benedikt XVI. Mohli by se oni dva milovat navzájem? Možná nám to prozradí víkendová papežova návštěva! Masivní katolický kříž, to je doplněk, který Lucie Bílá miluje! A miluje ho i Benedikt XVI. Mohli by se oni dva milovat navzájem? Možná nám to prozradí víkendová papežova návštěva! | Foto pro Blesk - Jaroslav Holaň (efestivaly.cz)

Lucie Bílá

Masivní katolický kříž, to je doplněk, který Lucie Bílá miluje! A miluje ho i Benedikt XVI. Mohli by se oni dva milovat navzájem? Možná nám to prozradí víkendová papežova návštěva!

306618:gallery:true:true

Taťána Kuchařová

S výrazem čisté lilie okouzlila nejkrásnější žena světa Tatiana Kuchařová i pražského radního Milana Richtera. Jistě, Vatikán není to samé jako Praha! Ale Kuchařová šanci určitě má, už jen kvůli tomu, že stejně jako papež nesnáší porno!

399543:gallery:true:true

Dívka léta Marie Kristýnová

Dívka léta Marie Kristýnová papeže zaujeme nevinným pohledem plným křesťanské lásky, jménem, které nosila Svatá Marie a příjmením, které odkazuje k postavě Ježíše Krista. Podlehne jí papež? Právě ona je horkou favoritkou! (Vstup na profil Marie Kristýnové a do Dívky léta najdete ZDE)

400082:gallery:true:true

Sexuolog Weiss: Kněží bez sexu? Nesmysl!

Sexuolog prof. PhDr. Petr Weiss, Ph.D. Sexuolog prof. PhDr. Petr Weiss, Ph.D. | archiv

Mají se kněží ženit? Mohou mít sex? Katolická církev zatím tvrdošíjně odpovídá: NE! A nadále trvá na jednom ze svých nejstarších dogmat. Jak ale připustil mluvčí České biskupské konference Jan Balík, vede se i o celibátu v rámci církve živá diskuse.

„Vedou se diskuse, ale zatím je jednoznačně hlavní proud v církvi nastaven proti zrušení celibátu. Církev v žádném případě nepodceňuje manželství a vše s ním spojené, považuje ho za hodnotu, ale výše staví u kněží jiné hodnoty, tedy především kontakt s Bohem a službu druhým,“ uvedl.

Renomovaný sexuolog profesor Petr Weiss nutnost celibátu duchovních zpochybňuje. „Ze sexuologického hlediska není celibát přirozený. Kněz musí žít podle církve v celibátu proto, aby se mohl věnovat celou svou myslí a plně věcem duchovním. Čím méně je ale uspokojena nějaká základní lidská potřeba, včetně sexuální, tím víc obsazuje času v naší mysli, tím více se tomu věnujeme,“ říká Weiss. A když je podle něho sexuální potřeba naplněna a nejsme sexuálně frustrovaní, tak na sex tolik nemyslíme. Když budeme mít žízeň, také budeme stále myslet na vodu. „Pokud by církev chtěla, aby se její kněží plně mohli věnovat věcem duchovním, měli by být nejprve naplněny jejich potřeby tělesné,“ myslí si sexuolog.

A jak jsou na tom jiné církve? „Mnoho církví celibát vůbec nezná, třeba protestanté. A např. judaisté dokonce předepisují svým rabínům, že musí být ženatí! A stanovují jim, kolikrát musejí „navštěvovat“ svou manželku, to znamená požadovanou frekvenci sexuálních kontaktů…“ uvedl profesort Weiss.

Velkou víkendovou přílohu o papeži najdete v sobotním tištěném Blesku.

zuhajda014 ( 27. září 2009 11:57 )

Papež by urcite kvuli zadne zenske celibat nikdy neporusil!

zuhajda014 ( 27. září 2009 11:55 )

Tak to je vrchol jak si vubec nekdo muze dovolit neco takovyho napsat o papežovi???Ja to fakt nechapu a knezi bez zen je uplne jasna vec ja nevim toto je tak ubohy!Děla se mi z toho spatne !!!Papeze by neokouzlila zadna i kdyby byla nejhezci na svete!JE TO PROSTE STRASNE TRAPNY,ZBYTECNY,POBURUJICI CLANEK.FAKT NECHAPU JAK TOTO MUZE VUBEC NEKDO NAPSAT MEL BY SE ZA TO STYDET !

aaaninka ( 26. září 2009 15:31 )

presne tak! opravdu hloupost

aaaninka ( 26. září 2009 15:30 )

tohle uz je vazne vrchol, to se nedokazete obejit bez zen, ani v tomto pripade?

normal ( 26. září 2009 13:44 )

Satana ???? Je to jeho práce a vidím,že úspěšná.Tohle je vážně silné kafe!!!

Zobrazit celou diskusi