Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Za dobrý tip Blesk zaplatí 10 000 korun!

Autor: jho - 
26. července 2009
05:00

V poslední době se v Blesku objevuje spousta článků i díky vám, našim čtenářům. Posíláte nám totiž skvělé tipy, ze kterých pak vznikají ty nejdojemnější příběhy a největší skandály známých osobností.

Tipů můžete posílat ještě víc! Ty nejlepší Blesk dokonce odmění částkou deset tisíc korun! A pokud chcete vědět, co je pro Blesk dobrý tip, inspirujte se články z posledních měsíců, které vznikly právě díky čtenářským tipům.

Máte unikátní fotky či zajímavé informace? Pak volejte nebo pište na 724 249 000, e-mail: tip@blesk.cz

 

Ausus ( 8. června 2018 17:36 )

a jo?? a proč vše Vlada zdražuje?? a duchody ?? měly přidavat ne?? oni maji dost peněz aco my?? duchodci??a matky zdětma??? male přidavky??? 500 kč co to je??? na dnešni drahotu??, ja prosim BLESK? Dejte do na hlavni strany blesku co nam vlada provadi??? a že rozprodava zem cizincum??? a ti co chtěji byty od měst??? nemaji šance proč??, protože vše je prodane drive byty přidělovaly proč to tak neni??, protože všechno se prodava Cizincum PROSIM BLES NA HLAVNI STRANU děkuji asus

Ausus ( 8. června 2018 17:23 )

otakove věci to se starate ale co vlada děla??, Ti co dluži na Alimentech sta tisice a neplati??, a ti co dluži 10 000kč jdou do vězeni??? proč jim nedaji domaci vězeni??? a kde je Amestyje??? žadna? neni??? a proč??? vždyt je to pro smich jinych statech ji daly a unas?? ne proč??? protože vlada je jen pro smich lidu nic pro nas ne udělala na opak zlati komanči?? bylo vše levne a proč?? protože ti to uměly at jde Zeman z Babišem do hajzlu nebo se znas stavaji žebraci tim žadam at to se da do novyn Blesku a na tytulni strany děkuji ASUS Tepla u M. Lazni

2302 ( 4. ledna 2010 18:55 )

Je to odborník nebo laik? V Táborské nemocnici mají zřejmě problémy s kvalifikovanýmy lékaři na chirurgické ambulanci. MUDr. Jan Šneler z Tábora by si měl nejspíš zopakovat školu,když neví jak správně ošetřit zlomeninu a že se má dát taky do sádry.Před měsícem byl manžel přijat na oštření zlimeniny,kterou mu výše zmíněný lékař pouze zafixoval obvazem a poslal ho domu,teprve až při následné kontrole v Kadaňské nemocnici mu bylo poskytnuta kvalitní lékařská péče s komentářem :co to bylo za doktora co vás ošetřil.....? A co z toho plyne - pozor na to komu svěřujete své zdarví,hlavně v Táboře.

bobina ( 26. července 2009 08:35 )

a tak jen využíváte a podněcujete lidi,kteří mají udavačství v krvi a komplex méněcennosti s potřebou někomu se pomstít a zchladit si žáhu.Tfuj tajx,to je tedy povolání!

Zobrazit celou diskusi