Je pravděpodobné, že se budou muset všechny finalistky přefotit, aby se zamezilo jakémukoliv zvýhodnění v soutěži Miss Sympatie,“ řekla prezidentka Miss ČR Taťána Kuchařová.

„Rezignaci Ondřeje Pýchy jsme přijali,“ ujistil Blesk ředitel soutěže krásy Jiří Adamec s tím, že podobný případ za 21 let trvání Miss ČR nepamatuje.

Blesk ovšem zjistil, že se nejednalo o první úlet prestižního fotografa. V jeho posteli skončily v předchozích ročnících Miss Romana Čechovská a Veronika Chmelířová. Ze zákulisí vyplavalo, že aktéři chtěli pokračovat v soutěži a svůj poměr tajit…

Fotogalerie
6 fotografií

"Potkalo mě něco, co se v životě stává, zamiloval jsem se a několik dní chodím s finalistkou Miss ČR 2009 Petrou Venclovou," reagoval Ondřej Pýcha z Londýna, kde tráví dovolenou právě s Venclovou.

„Podobné praktiky porotce Pýchy s děvčaty Miss ČR nejsou výjimkou. Je téměř pravidlem, že rok co rok si na soustředění finalistek s některou něco začne,“ přiznal Blesku člověk, pohybující se v soutěži Miss ČR.

„V loňském roce to byla Miss Sympatie Romana Čechovská a předtím druhá vicemiss Veronika Chmelířová, které si cestu do finále chtěly usnadnit,“ dodal důvěryhodný zdroj. Rozhodně není náhoda, že Pýchovy »milenky « vždy stanou na nejvyšších příčkách soutěže Miss ČR.