Žhavý románek missky a fotografa se provalil, když fotoreportéři Blesku zastihli milence, jak společně opuštějí Pýchův byt v pražských Dejvicích. Podle informací Blesku odjeli na společnou dovolenou do Londýna.

Pod tíhou těchto důkazů musel Pýcha s pravdou ven. "Potkalo mě něco, co se v životě stává, zamiloval jsem se," přiznal v esemesce.

Poškodil románek missky a porotce pověst soutěže Miss ČR? Stihne "hrdličky" nějaký trest?

"S Táňou Kuchařovou jsem se dohodl, že odstoupím z finálové poroty. Pro logický střet zájmů,“ potrestal se sám Pýcha. A jaký je trest pro Venclovou, která si vztahem s jedním z porotců mohla pojistit korunku královny krásy?

Za Miss ČR se vyjádřil i Jiří Adamec. „Ubezpečili jsme Ondřeje Pýchu, že jeho rozhodnutí budeme akceptovat a že finalistku Venclovou jistě žádná sankce nečeká. Ale upozornila na sebe a bude pod větším tlakem,“ řekl Blesku Adamec s tím, že za celou historii Miss ČR se nic podobného nestalo. To ale není pravda.

Blesk získal další podrobnosti z nekalého dění v zákulisí soutěže Miss ČR. Letošní finalistka Petra Venclová nebyla jediná, která okouzlila Ondřeje Pýchu, a tím si "vydřela" účast ve finálové dvanáctce.

"Podobné praktiky porotce Pýchy s děvčaty Miss ČR nejsou výjimkou. Je téměř pravidlem, že rok co rok si na soustředění finalistek s některou něco začne,“ přiznal Blesku člověk, pohybující se v soutěži Miss ČR.

"V loňském roce to byla Miss Sympatie Romana Čechovská a předtím druhá vicemiss Veronika Chmelířová, které si cestu do finále chtěly usnadnit," dodal důvěryhodný zdroj. Rozhodně není náhoda, že Pýchovy "milenky" vždy stanou na nejvyšších příčkách soutěže Miss ČR.

Středa 8:36 Pár dorazil na letiště, Pýcha gentlemansky nese svojí partnerce zavazadlo
Autor: Barbora Příhodová, Martin Mithofer, hermina.cz


Jiskra mezi kandidátkou na post královny krásy a Ondřejem Pýchou přeskočila před třemi týdny na týdenním soustředění semifinalistek Miss ČR v Dubaji, kde právě Pýcha rozhodoval o 12 postupujích dívkách. Toho si byla vědoma i Venclová a využila svoji šance beze zbytku. Do soutěže Miss ČR ji prý přihlásila agentka z modelingové agentury, ve které vedle studia pracuje.

„Ráda bych ve volné disciplíně předvedla něco neobvyklého, a to by měla být ukázka bojového sportu Taekwon-Do,“ prohlásila Petra Venclová v Emirátech. „Na velké finále se už moc těším a zatím mě to nijak neděsí,“ dodala.

Blízký přítel fotografa Pýchy Blesku přiznal, že Petra určitě spoléhá na to, že ji Ondřej podrží. „Pýcha je do ní celý blázen, po dovolené v Londýně chce kupovat nový byt, kde by chtěl žít i s Petrou,“ řekl fotografův kamarád.

Ještě donedávna byl osud soutěže krásy Miss ČR po zmizení jejího vlastníka Jana Moťovského nejistý, ale když se otěží znovu chopil duchovní otec soutěže Miloš Zapletal společně s Táňou Kuchařovou a Jiřím Adamcem, začalo se blýskat na lepší časy. Teď bude soutěž s dvacetiletou tradicí čelit dalšímu skandálu.

Fotogalerie
7 fotografií