Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak parkuje Miss Christová? Na trávníku v parku!

Parkovat se dá všude, třeba jako Ivana Christová v parku na trávníku!
Parkovat se dá všude, třeba jako Ivana Christová v parku na trávníku!  (Autor: anc)
Autor: cas.sk, jaj - 
30. prosince 2010
15:36

Pohotový čtenář zachytil neobvyklý způsob parkování Československé Miss Ivany Christové (40)! Ta se nezabývala hledáním místa u kraje silnice, ale svou oktávku střihla rovnou na trávník do parku! Prý se vyhýbala dopravní nehodě.

Ivana Christová se s parkováním nemaže, má své "vyhrazené místečko", které jí někdo jen tak nezabere. Parkuje totiž mimo silnici v parku! Toho si v Bratislavě všiml náhodný čtenář a parkující oktávii pohotově vyfotil.

"Přímo přede mnou v ulici Militečova v Bratislavě vyjela ze silnice na chodník a zaparkovala na trávníku. Když si všimla toho, že její auto fotím, hned se začala zajímat, proč to dělám. Odpověděl jsem, že se mi moc líbí, jak tu parkuje přímo na trávníku," píše čtenář.

Misska roku 1989 má na celý incident úplně jiný názor. "Já jsem neparkovala, jen jsem se kvůlí dopravní nehodě vytáčela, abych se vyhla koloně. Z auta jsem vystoupila jen kvůli fotografovi. Všechno to trvalo maximálně minutu," řekla Ivana Christová.

rezacek ( 31. prosince 2010 10:45 )

... jsem stál jedním kolem na jakési trávě, kterou policajt označil za roh parku. Bylo to za pětikilo (s blokem) a byl jsem rád, že tak levně. Tahle vyčpělá kráska s hezkýma kozama má ovšem asi jiné předpisy.

Shelby16 ( 31. prosince 2010 00:49 )

Já tam zaparkovat, tak mě plebejce by určitě dali pokutu

Shelby16 ( 31. prosince 2010 00:47 )

že se nestydí To nám obyčejným by to neprošlo...

perci5 ( 30. prosince 2010 18:48 )

U mojí matky v Jižních čecháh - kde jse trvale hlášen je u paneláků tak úzké parkoviště, že při dnešním stavu aut lze parkovat také jen částí auta na trávníku. Ten je v majetku vlastníků družstva.Čekáme jen na volný termín firmy , která provede úpravy parkoviště. Všechny náležitosti jsou již povolené a schválené. Přesto městská policie pravidelně rozdávala pokuty. Až Já jsem odmítl zaplatit. Auto vlatně stálo no soukromém pozemku, jehož jsem byl spolumajitel. Takže vlastně na mém. Pane redaktore jak to vlastně bylo?????

pamo ( 30. prosince 2010 17:24 )

aby ste se stoho nepo****i nikdy jsme ve městě nepřejeli obrubník?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa