Iveta Bartošová: Značně společensky unavená..

Zhrzený tanečník Theodor odhalil tajemství tanečních tréninků se zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Ta, na fotce značně společensky unavená, tancuje v kuchyni na svůj hit "Heja, heja". Co by se ale stalo, kdyby ji nepodpíral a nedržel tanečník? Sama Iveta ovšem tvrdí, že alkoholu už se dlouhou dobu ani nedotkla. Iveto, my vám to věříme, ale věříte tomu i vy?

695693:gallery:true:true

Jiří Macháček a spol. v jezírku po bujaré noci

Kdyby nebyl MFF v Karlových Varech, nebyly by ani pořádné herecké orgie! Jako každý rok, Jiří Macháček spolu s Tatianou Vilhelmovou a Aňou Geislerovou vyráží na celonoční tahy, plné alkoholu. Ráno přichází střízlivění a kde jinde se probudíte, než v ledovém jezírku kašny.

Partička v čele s Macháčkem v zahradním bazénku ochotně pózovala před fotografem.
Autor: František Kozel

Adela Banášová bez make-upu k nepoznání

Slavná slovenská moderátorka Adela Banášová jako každá normální ženská vypadá jinak po probuzení a jinak po hodině strávené upravováním v koupelně. Adela se tak krášlí jen do televize, aby ji diváci poznali. Do rádia chodí neupravená, protože ji nikdo nevidí. Mnozí by ale na levé fotografii slavnou moderátorku nepoznali. Adelo, v televizi ti to sluší víc..

682452:gallery:true:true

Václav Havel se zahřívá polštářkem

Exprezident Václav Havel je velmi vzorný manžel. Svou choť Dagmar Havlovou přišel podpořit na charitativní večer do jednoho pražského kostela. Jenže jak to tak v zimě bývá, v kostele je pořádná kosa. Teplý kabát a čaj v ruce je nezbytností. Havel si ale rád vyzkoušel i speciální nahřívací polštářky. Šup s ním pěkně za krk, ať nám tam nefouká.

Havlovi byla v kostele zima, tak rád využil stánek, kde prodávali nahřívací polštářky plněné třešňovými peckami
Autor: Dana Kolářová

Lucie Bílá: Vítězství na Slavíku řádně zapila panáky vodky

Česká slavice Lucie Bílá zapíjí vítězství! Po 13 Zlatém Slavíku, který letos dostala, musela přijít náležitá oslava! Jenže Lucka se do toho pěkně obula hned v zákulisí po skončení soutěže. Klopila do sebe jednoho panáka za druhým a vesele rozdávala rozhovory na každou stranu. Lucko, také bychom chtěli mít takovou výdrž!

Takhle Lucie Bílá pije vodky na ex
Autor: Pavel Machan, David Malík, Jiří Hadač

Richard Genzer s Annou K. ve víru noci

Do Špindlerova Mlýna se rády sjíždějí české celebrity, aby tu oslavily předvánoční čas a blížící se Silvestr v jednom. Špindl se tak stává velkým lákadlem pro senzace chtivé fotografy. Letošní rok načapali moderátora Richarda Genzera a zpěvačku Annu K., jak spolu tančí, popíjí a nkonec spolu odcházejí tmou. Co asi oba zadaní slavní v noci dělali? Tak to ví jen oni dva!

Zpěvačka Anna K. s Richardem Genzerem propařila celou noc
Autor: Ladislav Křivan

Roman Skamene na svatbě dcery nahoře bez

Herec, které mu se smůla lepí na paty! Na co sáhne, to se mu nedaří a žal pak utápí v alkoholu. Tentokrát ho v létě zastihla přeci jen jedna radostná událost a to svatba jeho dcery. Jelikož se dcerunka vdávala v pařáku 30 stupňů tak tomu Skamene přizpůsobil i oblek. Polonahý tak vítal svatební hosty. Jak se říká, proti gustu žádný dišputát.

Roman Skamene svatebčana nepřipomínal. Vítal hosty bez trika
Autor: Martin Mithofer

Leoš Mareš v hovězím kostýmu v Talentmanii

Tak dlouho si moderátor Leoš Mareš střílel z druhých, až se taky jednou musel ztrapnit. A to přímo před televizními obrazovkami v novácké show Talentmania. Tam musel moderovat několik minut v hovězím oblečku po stylu Lady GaGa. Jak k takovému kurióznímu kousku vlastně došlo? Jednoduše, Mareš prohrál sázku. Nutno ale podotknout, že už předem bylo jasné, že nevyhraje. Měl totiž za úkol políbit zpěvačku Lady GaGa, která v listopadu koncertovala v Praze.

Leoš v kostýmu z hovězího masa
Autor: Ladislav Křivan

Jiří Pomeje si myje vlasy v Sázavě

Co více říci k této fotografii. Pokud to vezmeme z jiného soudku - Jirko, proč nám znečišťuješ řeku Sázavu? Tady ale veškerá sranda končí. Jiří, když ho exmanželka Iveta Bartošová vyhodila z domu v Uhříněvsi, neměl kam jít. Útočiště si tak našel v dřevěné chatce se suchým záchodem a Sázavou, jako zdrojem vody. Pohled na ztroskotalého producenta, jak si opéká buřty na ohýnku a myje si vlasy v Sázavě, byl vskutku tristní.

Pomeje si myje vlasy v řece Sázavě
Autor: David Malik

Anna K. na koncertu bez paruky

Několik měsíců zpěvačce Anně K. trvalo, než dokázala vyjít mezi lidi bez paruky. O to více si tohoto činu fanoušci vážili. Zpěvačka totiž porazila boj s rakovinou prsu a rozhodla se o něm otevřeně promluvit. To ale nejde, když se skrýváte doma za zdí. Anna K. se po několika náročných chemoterapiích, kdy přišla o svou havraní hřívu, opět vrátila do práce. Zpěv a koncertování prostě miluje. Anno, za tvou odvahu v boji proti zákeřné nemoci před tebou smekáme.

Anna K. na koncertu bez paruky
Autor: Jiří Černohorský