Brad Pitt a Angelina Jolie zvolili jako místo své svatby moderní chrám ve městě Džodhpur v indickém státu Rádžasthán. Na celý obřad přitom bude dohlížet duchovní guru Ram Lal Siyag, kterému pár velmi důvěřuje. Čtyřiaosmdesátiletý Siyag totiž Brada a Angelinu vyučuje Siddha jógu, díky které pár překonal partnerskou krizi a omezil konzumaci alkoholu.

A jaký je termín svatby? To přesně nikdo zatím neví. Podle Indů jsou příznivá data ke sňatku buď 1. ledna nebo 14. ledna, takže se dá předpokládat, že si Brad a Angelina jeden z těchto dvou termínů zvolí. Je tu ale i možnost, že se známí herci přece jen nevezmou vůbec.

Fotogalerie
6 fotografií

O svatbě Brangeliny, jak se hvězdnému páru přezdívá, se už totiž spekulovalo několikrát i v minulosti a vždy z toho sešlo. Na jaře v roce 2008 dokonce svět o běhla zpráva, že se pár už tajně vzal. Nebyla to ale pravda. Všechno ale nasvědčuje tomu, že tentokrát se o novinářskou kachnu nejedná.

Jejich děti, dvojčata Knox a Vivienne (oba 2), dcera Shiloh (4) a adoptovaná dcerka Zahara (5) a synové Pax (7) a Maddox (9), se ale na veselku už dlouho těší…