Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Dara Rolins: 14 dní po nehodě utekla do New Yorku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Michaela Remešová, Tereza Fílová - 
28. července 2010
05:00

ČTENÁŘ REPORTÉR: Dara Rolins (37) je po tragické autonehodě, kdy svým vozem usmrtila motocyklistu Jindřicha Rotrekla (†63), na pokraji svých psychických sil. Načas se dokonce rozhodla, že sekne se zpíváním. „Musela jsem odložit i natáčení nové desky, která měla vyjít do konce roku a strašně jsem se na ni těšila. Nevím, kdy se k hudbě zase vrátím,“ řekla Blesku Dara. Zpěvačka si naplno uvědomila, že hlas je záležitost psychiky, a ta není v pořádku.

Živit rodinu Dara ale musí, a tak se rozhodla plně se věnovat svému novému obchodu s nábytkem. Proto také v pondělí ráno odlétla do New Yorku. „Je to pro mě dobré i z druhé stránky, budu daleko a líp se mi podaří srovnat se s tou tragédií,“ poznamenala Dara, přestože nebyla z odletu přes oceán příliš nadšená. Musela na několik dní opustit svoji dceru Lauru (2) a partnera Matěje Homolu.

Vlastní obchod s nábytkem ale podle přátel Daru zaměstná natolik, že nestačí myslet na autonehodu. Navíc, rozjezd salonu s nábytkem, který ponese i zpěvaččino jméno, přišel na 10 milionů korun.

Odložit pracovní povinnosti v New Yorku je vyloučené. „Nejedu v tom sama. Mám už podepsané nebo rozjednané smlouvy se svými partnery, čímž jsem vázaná a proto jsem musela odcestovat,“ vysvětluje Dara.

Homola s dcerou zůstal v Čechách

Do USA odjela se svou obchodní partnerkou a chybělo málo a jel by i přítel Matěj. „O víkendu máme s Wohnouty koncerty a po dvou letech děláme zase novou desku, takže jsem nemohl. Budeme se na ni s Laurou těšit a povídat si přes telefon,“ řekl Blesku Matěj, který Lauru hlídá na střídačku se svojí matkou. „

Zaskočí mě u dcery v době koncertů,“ vysvětlil Homola, který si prý do nahrávacího studia Lauru už pravidelně bere.

Video se připravuje ...
Další videa