Rodina si najala právníka, který v těchto dnech dává dohromady sumu, již rodina po zpěvačce bude požadovat. „Zdá se mi to nehorázné. Právník Rotreklových mi skutečně zaslal e-mail, v němž dává najevo, že moje klientka poškodila a ublížila celé rozvětvené rodině Rotreklů,“ řekl Blesku Dařin právní zástupce Robert Vladyka.

„Krom toho, že má Dara Rolins odškodnit manželku Olgu a dvě dcery požaduje odškodnění i pro další a další členy rodiny. Tohle jsem v životě ještě nezažil,“ pokračuje překvapený Vladyka.

Odškodnění pro široké příbuzenstvo

V e-mailu, který zaslal právní zástupce rodiny Rotreklových právníkovi Rolins, je Dara brána jako jednoznačný viník nehody. Policie přitom ještě žádné konečné vyjádření nedala.

„Sděluji Vám, že jsem převzal zastoupení rodiny Rotreklových, tedy pozůstalé vdovy paní Olgy Rotreklové, jejích dcer Lenky a Jany, jakož i dalších postižených příbuzných včetně vnučky Nicol, bratra Jiřího a dalších. Jejich nároky na náhradu škody teprve sestavujeme,“ uvedl v e-mailu právní zástupce Rotreklových Karel Friml. Vladyka se hned po obdržení této zprávy spojil s Rolins v Bulharsku. „Jsem z toho moc špatná,“ pronesla vyčerpaně zpěvačka.

 

Vdova Rotreklová s dcerami žádá finanční odškodnění
Autor: Blesk - Michal Šula