Už v neděli totiž odlétá na pracovní cestu do Ameriky. Také musí stihnout setkání se svým právníkem JUDr. Robertem Vladykou. V těžkých chvílích jí pomáhá místo přítele Homoly kamarádka Simona Krainová.

„Do USA musím. Cesta je to pracovní. V září otvírám v Karlíně obchod s nábytkem a na to se váže už mnoho smluv a lidí,“ vysvětluje Dara. Proto ji také policie k autonehodě vyslechne až 16. srpna.

Daru podporuje nejvíce Krainová

Se svým právníkem se Rolins chce setkat na neutrální půdě, a to v bytě své kamarádky Simony Krainové. „Ráda jí dám veškerou podporu, tak jako ona by dala mně. Těším se na ni,“ řekla Blesku Krainová, která se Daře zároveň pochlubí se svým stále větším těhotným bříškem. Dara doufá, že přítele Matěje Homolu uvidí alespoň o víkendu, když už ne dnes. „Musí s Wohnouty objíždět nasmlouvané festivaly. Chápu to. Snad se uvidíme. Těším se na něho,“ říká Dara.

Od Krainové se Rolins přemístí ke své manažerce Evě Skallové, která si už z letiště poveze malou Lauru domů. Dařinu dcerku bude hlídat spolu se svou dcerkou Charlotte po celý zpěvaččin pobyt v Americe. A víkend chce Rolins dopřát také volný. „Aby se mohla v pohodě sbalit a připravit veškeré náležitosti k odletu,“ vysvětluje Eva.

Fotogalerie
1 fotografie