Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Paroubkovi na výletě: Luxus pro krále!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Oldřich Tichý - 
19. července 2010
22:30

Jen to nejlepší je pro nás dost dobré, řekli si manželé Jiří (57) a Petra (36) Paroubkovi, když si zamlouvali prodloužený víkend v Piešťanech. V pátek se ubytovali v hotelu Thermia Palace, který se jako jediný lázeňský hotel na Slovensku může pyšnit pěti hvězdami. Odjížděli včera. Před nimi si tu luxusu užívali třeba bulharský car Ferdinand či prezident Edvard Beneš.

Do Piešťan dorazil někdejší šéf ČSSD v přísném utajení – stříbrný rodinný superb zůstal doma a na Slovensko se jelo modrým Fordem Kuga. Mohutný vůz snadno pojal jak zavalitou postavu Jiřího Paroubka, tak štíhlou Petru, malou dcerku Margaritu (1) i psa.„Mají i nový model kočárku od firmy Bugaboo, říká se mu Bee,“ popsala svědkyně, jejímuž pozornému oku piešťanský výlet českého politika neunikl.

Luxusní rekreace

Zatímco nový kočárek přišel Paroubkovy podle internetového ceníku na necelých 14 tisíc, za pobyt v hotelu Thermia Palace zaplatili o pěkných pár tisíc víc – třídenní pobyt vychází podle hotelového ceníku na 9150 korun za osobu.

Ale třeba dvoutýdenní pobyt s názvem »Štíhlá linie« by stál těžkou váhu české politiky Paroubka 50 tisíc korun.

Klid po nevydařených volbách

V lázeňském městě si Paroubkovi dopřávali klidu po nevydařených volbách a zvykali si na to, že Jiří už bude nadále jen řadovým poslancem. Procházeli se v parcích, na jídlo si občas zašli na romantickou zahradní terásku.

Kdyby se nudili, mohli si vybrat z více než 60 léčebných a relaxačních procedur, od léčivého bahna až třeba po horké minerální bazény… Ostatně ne náhodou už hotel hostil krále i pohádkově bohaté arabské šejky.

komin ( 23. července 2010 23:58 )

Proc se nepodepises drbno Petro ?!

komin ( 23. července 2010 23:55 )

Jses smesna a uboha skandalistka Petro Paroubkova !!!!

johanka ( 22. července 2010 21:10 )

To už říkal pan Werich - BLB JE NEZNIČITELNÝ, ČTE SE POPŘEDU A POZPÁTKU STEJNĚ komíne, je mi tě líto....

komin ( 21. července 2010 21:22 )

jste trapna a smesna !!!!!!!

johanka ( 21. července 2010 17:00 )

Pokud se dívám, kdo sem nejvíce píše výplody svého chorého mozku, tak ten má nick vagen -

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa