Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Paroubkovi chystají vydat paměti

Autor: ot, hto - 
29. června 2010
05:00

To bude počteníčko! Jiří a Petra Paroubkovi chtějí vydat každý vlastní knihu. Ona slibuje popsat politické zákulisí, které je prý jiné, než jak vypadá v médiích.

On prý zase zveřejní mimo jiné požadavky Miloše Zemana, které měl za další podporu ČSSD. Blesk vybral některé okamžiky, které by v jejich knihách určitě neměly chybět!

O čem by měla psát Petra

Jirkův sexy mozek
Dva týdny poté, co jejich utajovaný vztah praskl, se Petra (tehdy ještě) Kováčová postarala Paroubkovi o přezdívku Sexymozek. Na dotaz, co na něm vidí, totiž odpověděla: „Nejvíc sexy na muži je mozek.“

Óda na manžela
Představte si Jiřího Paroubka a pak čtěte, jak ho loni popsala jeho žena: „Pořád se směje, vtipkuje a laškuje. A vypadá báječně. Můj muž je prostě báječný. Báječný muž, nejen manžel.“ Co dodat?

Botičky od Diora
Být ženou šéfa strany, která loví hlavně chudší voliče, chce trochu sociální citlivosti. Tu Petra Paroubková nepředvedla, když dceru Margaritu obula na křest do botiček od Diora za 1700 korun.

O čem by měla psát Petra O čem by měla psát Petra | Jiří Černohorský

Dítě jako živý štít
Při mítinku v Teplicích se letos Petra s kočárkem postavila mezi manžela a dav odpůrců. Emoce sice zchladila, ale vysloužila si kritiku. „Co je to za mámu?“ ozývalo se ze všech stran.

Předčasný oběd
Před volbami ji novináři vyfotili na obědě s Vítem Bártou z Věcí veřejných. Spekulace, že vede za ČSSD politická jednání, odmítla. O pár dní později ale stejně nebylo o čem mluvit – Bárta jedná o koalici s ODS a ČSSD může jen přihlížet.

O čem by měl psát Paroubek

Zmlácení technaři
V roce 2005 přispěl k brutálnímu zásahu na CzechTeku. „Já jsem ministrovi vnitra řekl, aby postupoval v tomto směru co nejrázněji,“ citovala tehdy média Paroubka. Letos před volbami mu to konkurence připomněla.

Škemral u Zemana
Teď Paroubek hrozí Miloši Zemanovi, že napíše o jeho nehorázných požadavcích. Před volbami 2006 ale jel sám za Zemanem na chalupu škemrat o podporu. Přivezl slivovici a Zeman slíbil pomoc.

Chudák Zuzana
„Znám Jirku tak dobře jako nikdo druhý. Je to přímý a férový muž, odvážný a lidský.“ Nucený projev první ženy Zuzany nasadil Paroubek v roce 2006 proti Kubiceho zprávě, která ho očernila. Zuzana vzbuzovala lítost, on ťukání na čelo.

O čem by měl psát Paroubek O čem by měl psát Paroubek | Jiří Černohorský

Skandální projev
Po volbách před čtyřmi roky Paroubek neunesl prohru a přirovnal je k puči v roce 1948. Z projevu šel strach a vyšly proti němu do ulic protestovat tisíce lidí. Paroubek uznal, že přestřelil a omluvil se.

Zapřená milenka
Kdo je blondýna po Paroubkově boku? V Bruselu je vyfotil v červnu 2007 čtenář Blesku. „Externě jsme najali tlumočnici,“ zapírala mluvčí ČSSD. Na podzim byla z tlumočnice paní Paroubková č. 2.

Kdo z vás to má?
„Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, kdo z vás to má?“ Větu pronesl Paroubek na podzim 2007 na tiskové konferenci, kde vypočítával své příjmy. Slova jako »vekslácký buran« patřila v diskuzích k těm mírnějším.

Bojkot médií
Krátce před letošními volbami vyhlásil Paroubek bojkot velké části médií. Zdálo se mu, že ho málo chválí. Vydržel týden. Pak i na nátlak kolegů z ČSSD z tažení proti novinářům vycouval.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

cernysvetlo ( 29. června 2010 16:34 )

Vždyť si prd pamatuje, tak jak chce psát paměti? Jeden den prohlásí něco o stupidních voličích a druhý den to neví. Jeden den prohlásí, že má obavu o odpískání voleb pravicí a druhý den je odpíská.

defakto ( 29. června 2010 15:32 )

ve své knize zaspomínat i na dobu když s Paroubkem podváděli jeho ženu Zuzanu !!! Parobek si asi myslel , že mu nová podstatne mladší žena dopomůže v jeho politické kariéře , už se oba dva viděli na nejvyšších postech , Paroubková si brousila zuby na roly první dámy , scháněli chůvy atd.atd. Ale volby dopadli jinak , politická kariera skončila , spadli na zadek ! Z Paroubka se stal obyčejný poslanec a zanedlouho se z něho stane nerudný důchodce a znovu se potajme bude scházet se svou první ženou Zuzanou protože ta jediná mu rozumí a taky tak dobře vaří !!!

agneskax ( 29. června 2010 12:01 )

Ale tak snad se to dá léčit, ne??????

matyldamatylda ( 29. června 2010 10:15 )

Řekla bych,že je to u obou hlavně narcismus

jirkaplacek ( 29. června 2010 10:07 )

To je výzva pro socany. Vzpomeňte si, že ze dne na den odpískal podzimní volby (teď to svádí na Ústavní soud). To byl pro nás ale dar z nebe. Protáhnul volební kampaň, ve které se vycucali černo***níci i zelení. A co je hlavní: DÍKY TOMUTO ODKLADU VZNIKLY DVĚ NOVÉ STRANY A JAKÝSI OSTRAVSKÝ CHACHAR SI KONEČNĚ UVĚDOMIL, ŽE ŠKODÍ. Takže socani do toho dali 750 milionů (oni píšou méně než polovinu, ale jenom proto, že by nedokázali doložit, kde na to vzali. Takového předsedu bych nakopal ostrou oranžovou botou a hnal ho k soudu a pak svinským krokem do Řecka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa