Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Brutální útok žraloka u luxusního resortu na Maledivách! Turistovi rozsápal nohu

Autor: DVL - 
10. dubna 2024
16:57

Turista, který byl ubytován v 5hvězdičkovém hotelu Mӧvenpick na Maledivách, byl údajně napaden žralokem a zdravotníci se mu teď snaží zachránit nohu, píšou britské noviny The Mirror. Má se za to, že muž je ruské národnosti.

Bohatý turista byl na Maledivách napaden žralokem. Podle zpráv se mu v nemocnici snaží zachránit nohu, kterou mu měl žralok téměř ukousnout.

Muž, má se za to, že je Rus, plaval v atolu Noonu, když na něj zaútočil žralok, který mu „téměř ukousl“ nohu. Na internetu se začaly šířit fotografie turisty, jak podstoupil operaci, uvedla ruská REN TV.

Ubytoval se v 5hvězdičkovém hotelu Mӧvenpick. Ceny za pokoj tady začínají na 700 librách za noc (v přepočtu přibližně 20 742 Kč). „Neobdrželi jsme žádné zprávy o útoku žraloka,“ řekl mluvčí hotelu.

Operace a dlouhá rekonvalescence

„Návštěvník se vesele cákal v azurovém oceánu poblíž atolu Noonu,“ napsal kanál 112 na telegramu. „Žralok náhle zaútočil a zakousl se do nohy rekreanta. Muž byl vážně zraněn a potřeboval operaci. Čeká ho dlouhá rekonvalescence.“

Snímky, které skrývají tvář nejmenovaného turisty, zřejmě ukazují rány na noze a příspěvky na sociálních sítích říkají, že turista byl Rus, zpravodajské weby to však nepotvrdily.

Ruský diplomat German Fjodorov také řekl, že ambasáda pokrývající Maledivy – sídlící na Srí Lance – neví o žádném incidentu, který by se týkal jednoho z ruských občanů a žraloka.

O „žraločím útoku“ informovaly REN TV, 112 a Izvestija, všechna tato média jsou ovládaná údajnou milenkou ruského diktátora Vladimira Putina Alinou Kabajevovou (40), která vede National Media Group.

Minulý měsíc kousl žralok u pláže Bargara v australském Queenslandu 13letou dívku. Na místo přijeli záchranáři a našli dívku s poraněním zad, nohou a břicha.

Video  Útoky žraloků na lidi zachycené kamerou  - Videohub
Video se připravuje ...

PepekRes ( 12. dubna 2024 15:47 )

Čím se žralok sápe pisálku z blesku

Wells ( 12. dubna 2024 02:07 )

Co dělal na Maldevinách ? Neměl být náhodou na bojišti ?

ota prvni ( 11. dubna 2024 21:43 )

a každému z Vás prodám jednu radu Ćeši tak jak jsem nakoupil u Oceánu kde jsem operoval a žil...


obávaný Shark zaútočí tam kde se otočí takže jestli Vás zajímá moře a hloubka je to těsně pod kolena ----dál ani krok 😨 👎

aby Vám lidem bez moře a Ocaánu z vnitrozemí bylo jasné... 😁

ota prvni ( 11. dubna 2024 21:40 )

Maledivy + Shark 😃 asi stejné jako v každém zdejším městě vidět, potkat a pohladit - Ježečka jak jsem dneska přes silnici přenesl i Já....ale do tamního OUŠNU bych nevlezl a vím proč... 👎 😨

Kokoška Tobolka ( 11. dubna 2024 16:09 )

Moře není na koupání to si mysli jen turisti

Zobrazit celou diskusi