Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Luxusní Velikonoce Trumpových: Kampaň i během svátků s vnoučaty a usměvavá Melania

Autor: DVL - 
2. dubna 2024
15:53

Melania Trumpová se v neděli objevila po boku svého syna Barona a otce Victora Knavse na velikonočním brunchi v luxusním rezortu Mar-a-Lago, píše britský deník Daily Mail. Přítomen byl i její manžel Donald Trump. Od začátku tohoto roku se bývalá první dáma na veřejnosti příliš často neukazuje. 

Trumpovi se v neděli ukázali v luxusním rezortu Mar-a-Lago. Melania Trumpová byla spatřena v doprovodu svého syna Barona, přítomen byl také bývalý prezident Donald Trump.

Melania a Baron se ukázali na velikonočním brunchi i s otcem Trumpové Victorem Knavsem.

Bývalá první dáma se na veřejnosti od pohřbu své matky, který proběhl na začátku tohoto roku, příliš neukazuje a podle fám nemá v plánu uspěchat své zapojení se do manželovy prezidentské kampaně.

Na sváteční události však zářila a rozdávala okolostojícím obrovské úsměvy, zatímco procházela vedle svého syna Barona, který nedávno oslavil 18. narozeniny.

Trumpova snacha Lara také exprezidenta natočila na mobil a příspěvek sdílela na sociální síti X. Trump si na videu hraje se svými vnoučaty, zatímco má na hlavě žlutou kšiltovku se známým nápisem „Make America Great Again“ (Vraťme Americe její velikost).

Video  Bývalý prezident USA Donald Trump si u soudu vyslechl obvinění z více než 30 trestných činů. (4.4.2023)  - Reuters
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi