Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Politik a multiotec Kollár: Pozdrav z Dubaje s milenkou! Vyvezl tam i jedno ze 16 dětí

Autor: ver - 
8. prosince 2023
16:09

Mutiotec Boris Kollár si užívá moře a sluníčka - 58letý politik, bývalý předseda slovenské Národní rady, podnikatel a milovník žen, který vede hnutí Jsme rodina, vyrazil do Dubaje. A jak upozorňuje pluska.sk, otec 16 dětí, který si jinak své soukromí spíše střeží, udělal výjimku a zveřejnil i společný záběr s vnadnou blondýnkou Laurou Vizváryovou a jejich synem Abnerem. Jak na sítích píše maminka Laura: Borise v Dubaji nijak nedrží, je tam s nimi, protože chce.

Bývalá zpěvačka a podnikatelka Laura Vizváryová (29) je jednou z mnoha žen, které se ocitly v blízkém okolí bývalého předsedy slovenského parlamentu Borise Kollára.

V době, kdy byla Vizváryová těhotná, nepřiznala, kdo je otcem miminka. Když ale v červenci porodila nyní syna Abnera, už bylo jasné, že ho zplodila právě s Kollárem.

Ten teď hýčká matku svého syna ve slunné Dubaji. I když na konečném počtu politikových dětí už se neshodnou ani slovenská média, a není tak jasné, kolik jich vlastně má. Oficiálně přiznaných je 14, neoficiálně se mluví již o 16.

„Dovolenou trávím s lidmi, které miluji, a jsem za to vděčná. Kdyby chtěl jít Boris do lesa stanovat, tak jdu,“ vzkázala z Dubaje Vizváryová, která se podle pluska.sk nyní jeví jako Kollárova favoritka a číslo 1 mezi jeho expartnerkami. „Ano, pořád jsme šťastní, škoda, že to mnoho z vás neumí přežít,“ posteskla si.

Laura: Borise nedržím, je tu sám od sebe

Vizváryová ostatně z rodinné dovolené v Dubaji pravidelně zveřejňuje i další příspěvky na sociálních sítích. A za svou milenku už se nestydí ani Kollár, který se společnou fotografií, na níž je vidět i malý Abner, pochlubil svým sledujícím. 

Je to už podruhé za jeden měsíc, kdy Kollár vzal novopečenou maminku i se synem do Dubaje. „Boris byl a je s námi. Já Borise vůbec nedržím. Je tu sám od sebe. Vůbec by nemusel, kdyby nechtěl on sám. Ať si každý uvědomí, že to Boris je ten, který chce s námi trávit čas,“ napsala Vizváryová. 

Až do nedávna pár nezveřejňoval tvář svého syna veřejně a vždy ji na příspěvcích na sociální sítě zakrýval srdíčkem. Teď však Vizváryová udělala výjimku a synem se pochlubila v plné parádě. 

Média momentálně věří, že Kollár má 16 dětí se dvanácti ženami. Čísla se ale různí a málokdo ví, kolik potomků bývalý šéf slovenského parlamentu vlastně zplodil. 

roxin ( 10. prosince 2023 15:02 )

Ten si to může dovolit za ten plat a tolik roků, jen horší je bude živit až ho z politiky vyšupnou. 😃

Uživatel_5522193 ( 9. prosince 2023 19:58 )

Děvče je dost napíchané a umělé ale mužům se to líbí 😅

Uživatel_5522193 ( 9. prosince 2023 19:56 )

Vypadá výborně nedivím se a jestli se o děti postará tak klobouk dolů 👍

zuzakirsch ( 9. prosince 2023 04:23 )

Dobrá sbírka zlatokopek.

Markiza ( 8. prosince 2023 22:45 )

Je to blázen, když v tomhle věku neví co je prezervativ.

Zobrazit celou diskusi