Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

„Multiotec“ a šéf slovenského parlamentu Kollár má „dětí jako smetí“: Přivítá již 13. dítě

Autor: for, simao - 
24. března 2023
13:49

Předseda slovenského parlamentu Boris Kollár (56) očividně nepotřebuje tichou a klidnou domácnost a do budoucna si chce užívat stáří s kupou vnoučat. Podle slovenského serveru Plus7dní totiž čeká dalšího potomka, který ponese pořadové číslo 13! A čeká jej údajně s jeho aktuální přítelkyní Laurou (28). 

Kollár si další dítě do pomyslné domácí školky nejspíše pořídil s blondýnkou Laurou. Slovenští novináři je zahlédli na vídeňském letišti, když se vraceli z dovolené v Dubaji, přičemž Laura už měla problém zakrýt rostoucí bříško. O tom, že je těhotná, se nicméně spekuluje delší dobu. 

Těhotenství pak pár ještě oficiálně nepotvrdil, vypadá to ale, že se na ratolest připravují. Laura totiž nedávno pořídila záběr, kde si prohlíží luxusní dětské postýlky. 

Není novinkou, že Kollár o svých potomcích nemluví a naopak je spíše zatajuje. Teprve před rokem stejný slovenský server odhalil, že se šéf tamního parlamentu stará o dvě děti, které by měl mít s kolotočářkou. Další děti také zapíral, když vstupoval do politiky. 

Děti rozhodně nemá s jedinou ženou, podle všeho mu 12 dětí porodilo 10 různých žen, 13 dětí pak bude mít s 11 různými partnerkami. Po Kollárově boku se v minulosti objevovaly i známé Češky - mj. Kateřina Brožová. Mezi někdejší politikovy známosti bývá řazena i Zuzana Belohorcová.   

Květoslava Velanova ( 26. března 2023 16:08 )

Alespoň bude mít kdo pracovat na slovenské důchodce,aby měli slušný důchod. Měli by nám ho slováci půjčit, aby se i u nás zvedla porodnost.

st.rec ( 25. března 2023 07:12 )

To si asi léčí komplex z něčeho malého a chce aby to vypadalo jako kolosální.

fesak2 ( 24. března 2023 20:28 )

odkdy nafukovací panny rodí?

sorgedoktor ( 24. března 2023 20:13 )

Podivejte, nebudte tak strasny. Je to nakonec jeho problem,no a navic tech zen. Kdyz uz treba mel se treme decko tak si musi byt vedomy do ceho lezou...

sorgedoktor ( 24. března 2023 20:10 )

To je dost silny osudek. Je to nakonec jeho problem..

Zobrazit celou diskusi