Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šéf parlamentu má 13. dítě! Blondýnka Laura (28) porodila Kollárovi syna

Autor: amb - 
11. července 2023
14:47

Předsedovi slovenského parlamentu Borisu Kollárovi ze strany Sme rodina se narodilo 13. dítě. Má ho se svou současnou přítelkyní Laurou Vizváryovou (28). Porod měl proběhnout už 6. června nebo 7. června, uvádí slovenská média. Podle předchozích vyjádření Vizváryové by to měl být chlapec.

„Je neuvěřitelné, kolik lásky a síly je v těhotenství. Nějak se mu nechce ven. Nějaký typ na krásné jméno pro chlapce? Už měl mít tři jména, vždycky se to ale změnilo. Už je načase vybrat správně. Pojď ven, můj princi,“ napsala. Těhotnou Vizváryovou slovenské fotoaparáty zachytily už v lednu, když se s Kollárem vraceli z Dubaje.

Vizváryová si otevřela vlastní eshop i dva kamenné obchody v bratislavském Starém městě, napsal deník Plus jeden deň. Prodává oblečení. Dokud nebyla viditelně těhotná, modely předváděla na vlastní sociální síti. Z předchozího vztahu už má syna Petra.

Kollár o svých potomcích příliš nemluví. Plus7dní před rokem odhalil, že má další dvě děti s kolotočářkou Ľudmilou Kudriovou. 12 předchozích dětí by měl mít s 10 různými ženami. Když počítáme i Lauru, je jich 11. Některé potomky zapíral, když vstupoval do politiky. Server Plus Jeden deň dokonce píše o 15 dětech.

„Já si mohu nadělat dětí, kolik jen chci, s kým chci a kdy chci. Je to jen moje věc!“ prohlásil kdysi Kollár.

Nejdřív měl tři dcery Sašu, Ester a Natálii. Následoval syn Šimon s Martinou Štofaníkovou, bývalou přítelkyní tenisty Dominika Hrbatého. Tu odměnil Mercedesem ML a bytem za 10 milionů Kč. Když rodila, už trávil dovolenou v Chorvatsku s milenkou Helenou Holkovou. Pak ji vyměnil za playmate Andreou Heringhovou-Kanasovou, se kterou počali páté dítě. Kdysi se s Kollárem vídala i česká herečka Kateřina Brožová.

Blesk už psal i o nejstarší dceři Alexandře Horňákové (21), kterou měl s právničkou Stankou Horňákovou. Dívku živí modeling, také jezdí na koni.

Boris Kollár v posledních týdnech čelí kritice, že před 12 lety zfackoval svou tehdejší partnerku Barboru Richterovou. Přesto odmítl na svou pozici rezignovat. „Dostala pár facek, ale nikdo ji nemusel ošetřovat,“ řekl Kollár. Sama Richterová tvrdí, že chtěla se synem pomoci, Kollár ji ale místo toho začal bít.

S Richterovou má politik dvě děti, jedenáctiletého Artura a Aarona, který byl 12. potomkem a je mu teprve pár měsíců.

Spor měl kdysi Kollár s matkou Ester Petrou Krištúfkovou. Milionář ji dokonce veřejně obvinil, že si objednala kompromitující fotky z jeho dovolené. „Netvařme se, že v dnešní době je nevěra něco příšerného, ale to, kam si nevěru posunul on, je neskutečné!“ komentovala exmilenka.

Sama má „zajímavou“ minulost, coby politička udržovala kontakt s podnikatelem Marianem Kočnerem, který je obžalovaný z objednání vraždy investigativního novináře Jána Kuciaka.

Kolár psal erotické zprávy také nezletilé dívce z pasťáku či transgenderové modelce.

Multiotec Kollár: S Laurou čeká dalšího potomka! Multiotec Kollár: S Laurou čeká dalšího potomka! | Archiv Blesku, Instagram L. V.

Uživatel_5557449 ( 12. července 2023 07:00 )

Tak když se mu nabízí,tak bere🤷 otázka je, proč se ty ženy nechávají úmyslně oplodnit.Že by neznaly antikoncepci?😂

2358abc ( 12. července 2023 04:54 )

No von vam to je takovej prachobycejnej potulnej indeminator.....krk dam zato, ze jako politik nestoji ani zalamanou gresli, .....

MarekBadatel ( 11. července 2023 23:41 )

Nebude stíhat se jim věnovat a výsledek samovýchovy á la matka to zvládne všechno sama nebude pak plně skvělý. Budou to sice jeho potomci ale nebudou dobře vychovaní.
Ale cca 2-3 nejsilnější a nechytřejší z nich se tím poperou a prorazí na výsluní.|Zbytek bude žít v ústraní nebo zajde. Myslím že i on sám s tím počítá.

MarekBadatel ( 11. července 2023 23:38 )

Když na to má. Akorát nevím jak rozdělí rodičovské povinnosti mezi 13 dětí. Jak jim předá svoje vědomosti. Jak je bude učit. Pokud je to tak že většina žen vychovává jeho potomky bez něj, tak je to spíš mrhání genetickým materiálem

MarekBadatel ( 11. července 2023 23:35 )

lus7dní před rokem odhalil, že má další dvě děti s kolotočářkou Ľudmilou Kudriovou. 12 předchozích dětí by měl mít s 10 různými ženami. Když počítáme i Lauru, je jich 11. Některé potomky zapíral, když vstupoval do politiky. Server Plus Jeden deň dokonce píše o 15 dětech.

Zobrazit celou diskusi