Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Přípravy na svatbu roku u Trumpů vrcholí: Nabručený táta Donald a okouzlující Ivanka v odvážných šatech

Aktualizováno -
12. listopadu 2022
09:37
Autor: for, lig - 
11. listopadu 2022
17:45

Ještě před pár dny to vypadalo, že se dlouho očekávaná svatba mladší dcery Donalda Trumpa nebude konat. Na Floridě totiž řádil hurikán. Nakonec se ale stočil jiným směrem a v rezortu Palm Beach má o víkendu panovat slunečné počasí. Nálada se tak značně zlepšila nevěstě Tiffany, podle zahraničních médií se ale potýká s pořádně nerudným otcem a exprezidentem, kterému se rodina raději vyhýbá. Přesto se Trump večer před svatbou rozhodnul zapózovat se svou exmanželkou a stávající manželkou, a dokonce s úsměvem. 

Tiffany Trumpová (29) si může konečně oddychnout a vypadá to, že i přes hrozbu hurikánu si bude moci se svým snoubence – dědicem miliardového jmění Michaelem Boulousem (25), říct své ano. Hurikán Nicole sice narušil předsvatební oslavy a akce, samotný obřad ale nakonec nenaruší. Počasí v Palm Beach na Floridě je nakonec slunečné, což ukazuje i fotografie, kterou sdílela Ivanka Trumpová. Ta zvolila odvážný model a zapózovala společně se svou rodinkou. 

Tajemná svatba

Boulous požádal Tiffany o ruku téměř před dvěmi lety a od té doby se mnoho informací o veselce neobjevovalo. Jak píše server Palmbeachdailynews, neví se, kdo je organizátorem svatby, co bude na meníčku, kdo je na seznamu hostů či zdali je bar zdarma. 

Neví se ani to, kdo navrhoval Tiffany svatební šaty a na Instagramu se objevila pouze fotografie, kde je Tiffany v bílých a jednoduchých krajkových šatech po boku Ivanky a jejich švagrové Lary. 

Server DailyMail ale doplnil informaci, že se očekává asi 250 hostů.

 

Rozlučka se svobodou Tiffany Trumpové: Ivanka a švagrová Lara prý neplánovaly podobné šaty… Rozlučka se svobodou Tiffany Trumpové: Ivanka a švagrová Lara prý neplánovaly podobné šaty… | Instagram

Otec nevěsty ve špatné náladě

Tiffany může být konečně v klidu, když už se hurikán umoudřil. Naopak v klidu podle osob z blízkého okolí Trumpových není její otec, bývalý prezident Donald Trump. Podle CNN si republikáni šeptají o jeho slábnoucím vlivu a samotný Trump je stále hořký z toho, že se mu nepovedlo uspět ve volbách do Senátu. 

Trump se podle zdrojů více soustředí na to, že chce v úterý 15. listopadu přijít se „zvláštním oznámením“ a svoji roli otce nevěsty si spíše neužívá. A vzhledem k tomu, že nemá dobrou náladu, jeho okolí mu neblahopřeje, a navíc bylo v rezortu velice špatné počasí, se exprezident moc neusmívá. 

Dobrou náladu nejspíše nemá ani jeho manželka Melanie, která údajně schytala hlavní nápor hněvu po senátní prohře. Trump navíc připravuje prezidentskou kampaň, která proběhne v roce 2024. CNN na to konto uvádí, že se chce Trumpova rodina tentokrát zapojovat a angažovat co nejméně a Trumpovi se i kvůli jeho špatné náladě snaží vyhýbat.

Zapomenutá dcera 

Jak už to ale na svatbách bývá, rodině se zde zcela nevyhnete.Ukazují to i snímky britského serveru DailyMail. Trump na nich na zkušební večeři pózuje se svou manželkou a také exmanželkou a ač se mluví o špatné náladě, na této fotce se zdvořile usmívá. Právě s exmanželkou Marlou Maplesovou má dceru Tiffany, která se v sobotu vdá. 

Na zkušební večeři, kde byli přítomní fotografové se Trump usmívá od ucha k uchu a fotí se s rodinou nevěsty, fotografie ze zkušební ceremonie jsou ale spíše zabručeného rázu. 

Tiffany se pak podle médií velice přátelí se svými sourozenci, se kterými má blízký vztah – a to i přesto, že byla považována za „zapomenutou“ dceru. Zatímco ona se totiž snažila vystudovat práva v Georgetownu, její sestra Ivanka se angažovala v Bílém domě, a Trump tak svou pozornost věnoval hlavně jí.

Ivanka se ale nyní otce také spíše straní, pokračuje americký server CNN. „Ivanka by se do toho života už nikdy nevrátila,“ říká člověk obeznámený s jejím přáním. „Ví, že to není něco, co by v tuto chvíli posloužilo jí nebo její rodině.“

Dcera exprezidenta a bývalý hlavní poradce se nyní soustředí na své děti. Stejně jako Trumpův zeť Jared Kushner„Jared se nehodlá připojit ke kampani a znovu se zapojit,“ říká zdroj obeznámený s Kushnerovými plány. Trumpovi se ale údajně zcela nevyhýbá. Nadcházející kampaně se nechce přílišně účastnit ani Melanie, což ale není zcela neobvyklé. 

Kdo by se ale mohl aktivně zapojit, je Donald Trump junior. „Bude za svého otce dělat kampaň,“ poznamenal anonymní zdroj. Nebude ale hlavním manažerem kampaně, protože se zaměřuje i na svou společnost a na své děti. 

Video  Překvapivá role Trumpa ve volbách: Závaží pro republikány a trumf pro demokraty, říká expert.  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

 

bursik ( 12. listopadu 2022 05:36 )

Je s podivem že u nás nekandituje Leoš Mareš,
denně via rádio mluví k posluchačům a zná ho celá republika!

Hana Mareckova ( 12. listopadu 2022 03:25 )

Neni to zadny Humpty Dumpty, ale Forrest Gump!

Zobrazit celou diskusi