Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

U Trumpových chystají svatbu. Sestra Ivanky se pochlubila prstenem za 25 milionů

Autor: Darina Jíchová - 
18. ledna 2022
20:13

Mladší dcera exprezidenta Spojených států Donalda Trumpa Tiffany (28) a její snoubenec Michael Boulos slaví roční výročí od zasnoubení. U té příležitosti Trumpová odhalila sadu nových fotek ze zásnub. O ruku exprezidentovy dcery žádal miliardář Boulos loni v Růžové zahradě Bílého domu těsně před tím, než se Trump a značná část jeho rodiny, včetně Tiffany, přestěhoval na Floridu, uvedl list Daily Mail.

„Jeden rok za námi, věčnost před námi,“ napsala Trumpová ke svému příspěvku na instagramu. Loni po zásnubách uvedla, že pro ni byla čest prožít tento zážitek v Bílém domě. Trumpová a Boulos zasnoubení oznámili 19. ledna 2021, tedy o den dříve, než její otec prezidentské sídlo opustil. Prsten Trumpové pochází z dílny designéra Samera Halimeha a jeho hodnota přesahuje 25 milionů korun. Uprostřed prstenu je diamant lehce nažloutlé barvy.

„Krásné výročí lásce mého života,“ napsal snoubenec na svých sociálních sítích. Boulos je dědicem nigerijského konglomerátu Boulos Enterprises, narodil se v Libanonu, ale vychován byl právě v Nigérii. Pár se na zásnuby hodil „do gala“, Boulos byl v černém obleku a Trumpová v černých šatech a ladících lodičkách.

Tiffany připravuje svatbu, detaily tají

Výročí páru komentovala i matka Trumpové, herečka a druhá exmanželka bývalého prezidenta Marla Maplesová. „Před rokem došlo k tomuto vzácnému okamžiku.“ Trumpová se věnuje přípravě svatby, žádné detaily však nejsou známy. Neví se ani, kdy by měla proběhnout. Exprezidentova dcera se nechala slyšet, že zásnuby patří k jejím nejmilejším vzpomínkám na Bílý dům. „Rodina je nadšená,“ potvrdil zdroj blízký snoubencům, že obě rodiny se nemohou dočkat svatby.

Tiffany Trumpová se snoubencem Michaelem Boulosem Tiffany Trumpová se snoubencem Michaelem Boulosem | Instagram Tiffany Trumpové

„Zasnoubil jsem se s láskou svého života. Těším se na naši příští společnou kapitolu,“ takto oznámil Boulos zasnoubení s Trumpovou. Několik uživatelů sociálních sítí podotklo, že si pár vybral zajímavou dobu pro oznámení zásnub. Ta se totiž shodovala s koncem Trumpovy prezidentury. Trumpová a Boulos se dali dohromady v létě 2018 poté, co se poznali na řeckém ostrově Mykonos, kam se od té doby společně pravidelně vracejí.

Ze začátku to byl vztah na dálku

První společné foto pár sdílel až v lednu 2019, nicméně Boulos byl v listopadu 2018 na své první návštěvě v Trumpově floridském sídle Mar-a-Lago, kde strávil Díkůvzdání. V jejich případě šlo dlouhou dobu o vztah na dálku, Trumpová studovala práva ve Washingtonu a Boulos pracoval v Londýně. Po roce známosti už vybírali zásnubní prsten.

Boulos je velkým zastáncem exprezidenta, během prezidentské kampaně ho společně s Trumpovou doprovázeli. Není známo, zda Trumpa žádal o svolení k zasnubám s jeho dcerou. Podle novinářů je to však „vysoce pravděpodobné“.

Video  Politolog Valeš o „velkohubých prohlášeních“ vlády. A zmínil milenky a neteře na ministerstvech.  - Pavlína Horáková
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi