Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Trumpova dcera si se snoubencem užívá v Řecku. Jejich svatba má být „mezinárodní spektákl“

Aktualizováno -
2. srpna 2021
09:56
Autor: Darina Jíchová - 
1. srpna 2021
17:30

Mladší dcera bývalého prezidenta Spojených států Donalda Trumpa Tiffany je i se svým snoubencem v Řecku, sedmadvacetiletá Trumpová si s o čtyři roky mladším Michaelem Boulosem vyrazila na ostrov Mykonos. Letní radovánky využívají zřejmě i k plánování nadcházející svatby, podle známých páru půjde o mezinárodní akci, uvedl list Daily Mail.

Novinářům Daily Mailu se podařilo pár zachytit během jejich procházky v přístavu, Trumpová v rozevláté bledě modré róbě připomínala antickou bohyni. Svůj model „vyšperkovala“ doplňky od Diora: před sluncem ji chránily klobouk a brýle, před rozpáleným pískem zase pantoflíčky. Boulos se oblékl do bílé košile s dlouhým rukávem a modrých kraťasů. Snoubence čekala plavba po Egejském moři.

Dcera exprezidenta USA Tiffany Trumpová. Dcera exprezidenta USA Tiffany Trumpová. | Instagram Tiffany Trumpové

Snoubenci plánují velkolepou svatbu

Ostrov Mykonos je jednou z nejpopulárnějších destinací v Řecku, je oblíbený i mezi hollywoodskou smetánkou, v červenci zde řádila také herečka Demi Mooreová s dcerou Rumer Willisovou. Trumpová s Boulosem se tak zařadili mezi tisíce turistů, kteří letos Řecko navštíví. Podle známých plánují svatbu, uvažují o několika opulentních večírcích, chtějí prý, aby „jejich den“ byl „oslnivou a nóbl událostí“.

Pár oznámil zasnoubení letos 20. ledna, tedy ve stejný den, kdy exprezident Trump opustil Bílý dům, zásnuby proběhly právě v sídle amerických prezidentů. Boulos ji požádal o ruku se třináctikarátovým diamantovým prstenem, jehož hodnota se odhaduje na 25 milionů korun. Trumpová se snoubencem následovala svého otce na Floridu, kde nyní exprezident žije. Snoubenci se usídlili v Miami.

Řecký ostrov Mykonos. Řecký ostrov Mykonos. | Reuters

Několik zdrojů mluví o tom, že by se Trumpová a Boulos mohli brát na sídle jejího otce v Mar-a-Lago. „Nevím, jestli nebudou dělat dvě svatby, mohli by uspořádat menší oslavu, pokud se příbuzní nebudou moct dostavit na tu velkou událost,“ zhodnotil pro Daily Mail další ze známých páru.

Dovolená v Řecku

Američané mohou cestovat do Řecka bez povinné karantény, plně očkované osoby se musí prokázat vakcinačním certifikátem, nikoli negativním testem. Mykonos navíc počátkem týdne rozvolnil týden dlouhé restrikce spojené s pandemií covidu-19, byla zrušena večerka a odvolán zákaz pouštění hudby mezi jednou a šestou hodinou ráno.

Video  Za hranice s oběma dávkami, radí Prymula. Co jsme nezvládli a jaké země ještě „zčernají“?  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Anifa ( 2. srpna 2021 09:37 )

Je na ní něco původního? To se plastičtí chirurgové vyřádili,vypadá děsně

ginkognito ( 1. srpna 2021 18:15 )

To je Trumpova dcera? Napřed jsem si myslela, že je to reklama na nafukovací pannu pro ....... No, to dá rozum, že dcera takového vošousta nebude nakrátko ostříhana černo­vlás­ka..­....­...

Zobrazit celou diskusi