Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Volební mejdan v Bílém domě: Sexy miliardářská dědička na luxusní party s Trumpovými dětmi

4. listopadu 2020
07:43

Na výsledky prezidentských voleb čeká napjatě celý svět, o to napjatěji ti nejbližší a podporovatelé jednotlivých kandidátů. Přímo do Bílého domu na luxusní párty se sledováním průběhu sčítání hlasů byli pozváni skutečně „privilegovaní“.

Na mejdan s vybranou společností a s prohýbajícími se stoly dorazila samozřejmě Trumpova rodina. Prezidentův syn Donald Trump Jr. se pochlubil na instagramu společnou fotkou s bratrem Ericem a sestrou Ivankou a jejich dětmi. „Hra jede. Dáme to,“ napsal k černobílé pózovačce.

Mnohem více detailů, jak to v Bílém domě při velké volební noci vypadá, prozradila další z pozvaných, miliardářská dědička Andrea Catsimatidisová, dcera majitele amerického řetězce obchodů Gristedes. Ta toho za svých třicet let zvládla už opravdu hodně, kromě vlastního angažování v politice, jak jinak než za republikány, také tříleté manželství s vnukem bývalého amerického prezidenta Richarda Nixona. Na svatbu, která jejího otce podle jeho slov stála přes 20 milionů dolarů, byli tenkrát pozváni například Hillary Clintonová, politik a diplomat Henry Kissinger nebo bývalý starosta New Yorku Rudolph Giuliani. 

Blonďaté a do červených šatů s hlubokým výstřihem oděné zosobnění amerického snu na svých instastories zmapovala atmosféru z VIP večírku, včetně nadšení z toho, když Trump získal jeden z klíčových států – Floridu.

Mezi hosty této party jsou také Trumpovi spolupracovníci – mezi jinými Kimberly Guilfoylová, právnička, prokurátorka a poradkyně Donalda Trumpa s televizní minulostí, či Lara Trumpová, žena prezidentova syna Erica, televizní producentka, jež se v Trumpově předvolební kampani také notně angažovala.

Trumpovi nejbližší až do poslední chvíle prostřednictvím svých profilů na sociálních sítích vybízeli voliče k volbě právě Trumpa. Jeho syn Eric sdílel ale také třeba starou černobílou fotku z rodinného alba s mámou Ivanou Trumpovou, otcem a oběma sourozenci na točitých schodech. „Neskutečné, kam jsme to dotáhli. Jsem na tebe pyšný, tati,“ napsal k fotce, po níž následovala společná fotka z Bílého domu.

Na volební večírek, který se koná ve východním křídle Bílého domu, je pozváno přes 400 hostů, ačkoli platí restrikce pro srocování ve vnitřních prostorách. Pro pozvané je nachystané vybrané občerstvení, jak odhalila sexy Catsimatidisová, nechybí „papalášské“ detaily, jako zlatou prezidentskou pečetí oražené kelímky na hranolky.

Pozvánkou na mejdan se na sociální síti pochlubil také MMA bojovník Colby Covington, který dorazil s americkou vlaječkou na klopě.

denisz ( 4. listopadu 2020 17:37 )

Miliardářská dědička Andrea Catsimatidisová vypadá děsně,
jako nějaká umělá barbí. Asi vedle peněz moc rozumu nepobrala.

Zobrazit celou diskusi