Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„Zrádce“ Johnson ukázal těhotnou „vydřičku“. Symondsová předvedla prsten i bříško

Autor: Darina Jíchová - 
9. března 2020
19:05

Britský premiér Boris Johnson (55) měl o víkendu pěkně napilno, nejdříve se svou těhotnou přítelkyní Carrie Symondsovou (31) vyrazil na rugby do londýnského Twickenhamu. Symondsová, které Johnson láskyplně přezdívá „vydřička“, doslova zářila štěstím. Pod kabátem se jí rýsovalo těhotenské bříško a na prstu se jí blyštil výrazný zásnubní prsten. Pár se na rugby evidentně dobře bavil, oba se smáli a nadšeně fandili anglickému týmu, který nakonec zvítězil nad velšskými soupeři. Premiér rovněž v Downing street hostil oslavy k Mezinárodnímu dni žen, při kterých Symondsová ukázala „pupík“ v celé kráse, v neděli Johnson zamířil do oblastí postižených povodněmi. Místní mu nemůžou odpustit, že návštěvu tak dlouho odkládal, a označili ho „za zrádce“, uvedl list Daily Mail.

Johnson a Symondsová se zasnoubili na konci roku 2019, šťastnou novinku ale oznámili až na konci února. Na přelomu května a června pár přivítá svého prvního potomka.

Britský premiér Boris Johnson se svou těhotnou partnerkou Carrie Symondsovou, (9.03.2020) Britský premiér Boris Johnson se svou těhotnou partnerkou Carrie Symondsovou, (9.03.2020) | Reuters

„Vydřička“ má prsten za statisíce

Symondsová na rugbyovém zápase poprvé ukázala zásnubní prsten se safírem obklopeným malými diamanty, který připomíná prsten princezny Diany, jež nyní nosí Kate Middletonová, vévodkyně z Cambridge. Cena prstenu se odhaduje na 730 až 876 tisíc korun.

Johnson se svou láskou k rugby netají, občas si i sám zahraje. Svoje schopnosti ukázal například v roce 2015 v Tokiu, kde při manévru skolil desetiletého Tokiho Sekigučiho. „Trochu to bolelo, ale byla to sranda,“ komentoval tehdy srážku japonský školák.

V neděli 8. března vyjel Johnson do města Bewdley v hrabství Worcestershire, oblast se v posledních týdnech potýkala s rozsáhlými povodněmi. Tento víkend to ale bylo poprvé, kdy postižený region navštívil i premiér. Johnson se vydal na břehy řeky Severn a kontroloval protipovodňové zábrany ve společnosti odborníků z agentury pro zvládání krize.

Boris Johnson v roce 2015 při rugby v Tokiu Boris Johnson v roce 2015 při rugby v Tokiu | Reuters

Johnson konečně dorazil do zatopených oblastí

Místní na jednu stranu byli rádi, že jim Johnson konečně věnuje pozornost, na druhou stranu premiéra lidé v zaplavaném městě vítali i pokřiky: „Zrádce!“ a „Začni dělat svou zas*anou práci!“. V některých domech v Bewdley stále zůstává stát voda, někdo dosahuje do výšky až 60 centimetrů.

„Co jsem dělal od počátku povodní, je, že jsem koordinoval vnitrostátní reakce a plány, jak se bude postupovat v následujících měsících a letech, abychom byli schopní zajistit, že jsme schopni čelit dopadům povodní,“ snažil se Johnson ospravedlnit před místními.

Nejvíce byl kritizován za to, že při největší krizi během záplav povodní pobýval na venkovském sídle ministra zahraničí v Kentu, místo aby navštívil zatopenou oblast.

blamal ( 23. března 2020 09:27 )

Ta zenska je dost desiva. On neni zadny krasavec. Chudak decko, pokud jin bude podobny. Ale ta zubata holka to ma jiste v hlave srovnany. Zije si uz ted v pozici premierovy manzelky, a uz nikdy chuda nebude.

y1xcvbnm ( 9. března 2020 19:48 )

mohl by být skoro praděda , vydřička jí říká proto že má tak vyzubená ústa??? nemůže je ani zavřít .

Zobrazit celou diskusi