Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

„Ču*ko,“ nadávala záhadná Diana Miss Moskvě. Sultán měl poměr i s další Češkou

Autor: Darina Jíchová - 
20. února 2020
05:10

Ve druhé části rozhovoru pro ruskou televizní stanici První kanál Oksana Vojevodinová (27), Miss Moskva 2015 a bývalá manželka malajsijského sultána Muhammada V. (50), odhalila podrobnosti o Češce Dianě, která podle ní stojí za rozpadem jejího vztahu s malajsijským monarchou. Její život připomíná díl historické telenovely, ve které nechybí královské intriky ani pomstychtivá exmanželka. Vojevodinová před ruským publikem rovněž prohlásila, že Muhammad, známý též pod jménem Faris, s Dianou žil v Praze a že je rozhádala jiná Češka Markéta.

Vojevodinová vystoupila v pořadu ruské moderátorky, neúspěšné prezidentské kandidátky a domnělé kmotřenky prezidenta Vladimira Putina Xeniji Sobčakové. Televizi poskytla řadu fotek a videí ze svého života se sultánem státu Kelantan, kterého poznala v době, kdy byl malajsijským králem. Po sňatku s Ruskou byl ale Muhammad ostatními sultány donucen k abdikaci. Den, kdy se vzdával trůnu, byl zároveň posledním dnem, kdy Muhammad sám od sebe Vojevodinovou kontaktoval.

S Češkou žil v Praze, kde si našel i milenku

„Napsal mi, že mu moc chybím,“ sdělila exmodelka, která detailně promluvila o tajemné české bývalé manželce svého muže. Pro tisk popsala, že Češku známou jako Diana Žanna Petra si sultán vzal v roce 2010 a že spolu žili v Praze. Po nějakém čase se jejich vztah ocitl v krizi, a Muhammad si v Praze našel milenku – Markétu.

Když se o ní Diana dozvěděla, požadovala, aby se s ní její manžel přestal stýkat, na což sultán přistoupil. Vojevodinová řekla, že o svém předchozím vztahu jí vyprávěl sám Muhammad, svěřil se jí i s tím, že manželství s Dianou skončilo v roce 2015, ale že spolu mají nedořešené majetkové vyrovnání.

Češka Diana sultánovi volala v prosinci 2018, kdy se z tisku dozvěděla o jeho sňatku s Ruskou, jenže telefon zvedla právě Vojevodinová. Diana jí vynadala a upozornila, že to ona „je jeho první žena“. Následně se Češce podařilo sehnat kontakt na otce Vojevodinové, lékaře Andreje Gorbatěnka, kterého během roku 2019 „bombardovala“ zprávami a výhrůžkami.

„Řekněte jí, ať brzo přijede, hodím ji do lví klece. Simba je hladový, Oksana může být královnou veřejných záchodků tady v Kelantanu – docházejí nám tu uklízečky,“ napsala Diana v jedné ze svých zpráv. „Lví klecí“ narážela na lvy a další divoká zvířata, které sultán Muhammad chová v královském paláci, konkrétně pak lvíče SImbu, s nímž se pomazlila i Ruska.

Obnovil sultán vztah s Češkou?

Vojevodinová následně v přímém přenosu přiznala, že je pravděpodobné, že česká exmanželka byla v Malajsii poté, co se Ruska a sultán rozešli.

„Neměla se snažit otěhotnět s někým, kdo už rodinu má. Je to naprostá zrůda a manipulátorka a pravda o ní a její lži jednou vyplujou najevo,“ pokračovala Diana. „Jak se opovažuje ukrást mi manžela? Spát v mé posteli? Dát si věci do mé koupelny? Předejte jí mou zprávu, doktore, kvůli téhle ču*ce přišel o trůn,“ zakončila Češka. Vojevodinová ruské televizi předala screeny zpráv z otcova telefonu.

Syn Vojevodinové v ohrožení

Sobčaková odhalila, že po svém prvním rozhovoru, který byl odvysílán 17. února, dostala Vojevodinová výhružný telefonát. „Život tvého dítěte může být v ohrožení. Měla by ses zamyslet nad tím, co děláš, může na tom záviset život tvého syna. O sebe se tolik bát nemusíš, ale to dítě se jednou může stát dědicem trůnu,“ moderátorka nechala přehrát zprávu.

Ruska má vlastní kanál na YouTube

Známý Vojevodinové doplnil, že nahrávka byla předána policii, která se případem zabývá. První kanál se pokusil kontaktovat sultána Muhammada, to se sice nepovedlo. Zdroj z královského paláce však tvrdí, že výhrůžka „nepřišla od nich“.

„Jediné, co teď chci, je žít v klidu a vychovávat svého syna. Ráda bych s manželem uzavřela nějakou mírovou dohodu a navázala s ním přátelství,“ nechala se slyšet Vojevodinová. Právník Ivan Mělnikov, který Rusku zastupuje, rovněž uvedl, že se Malajsijci pokusili Vojevodinou uplatit a koupit si její mlčení. Exmodelka ale obnos ve výši zhruba 22 milionů korun odmítla.

Poslední setkání se sultánem: Byl Rusce nevěrný?

Vojevodinová se zmínila také o posledním setkání se sultánem, ke kterému došlo v německém Mnichově před porodem. Ruska uvedla, že byla na klinice ve švýcarském městě Lugano, kde plánovala rodit. Dozvěděla se, že manžel je v Mnichově a rozhodla se za ním vydat.

„Když jsem přijela do hotelu, viděla jsem mnoho jeho sluhů. Byli vyděšení, když mě spatřili,“ důvodem jejich strachu byl podle ní fakt, že všichni věděli, že má sultán v hotelovém pokoji jinou ženu. Je otázkou, zda šlo o Češku, nebo o někoho úplně jiného. Krátce se zmínila o životě v Malajsii, popsala, že žila v naprostém utajení. Nikdo ji nesměl spatřit. „Nebyla to žádná pohádka,“ prohlásila Vojevodinová před kamerami.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

blamal ( 20. února 2020 14:04 )

Tak “zahadna Diana” by mela predevsim nadavat tomu starymu chlivakovi, kterej uzavira dalsi snatky, vali se s kdekym a plodi deti jak na bezicim pasu. Blbky jsou ovsem vsechny. A dobre jim tak. 😂😂😂

Zobrazit celou diskusi