Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Miss Moskva skoncovala s malajsijským sultánem. Chce se zbavit i exmanželova jména

Autor: Darina Jíchová - 
15. února 2020
06:00

Ruská exmodelka a bývalá Miss Moskva Oksana Vojevodinová (27) kvůli sňatku s malajsijským sultánem Muhammadem V. (50) konvertovala k islámu a přijala muslimské jméno Rihana, následně i rodinné jméno svého manžela – Petra. Manželství jako z pohádky jim dlouho nevydrželo, pár se bral v roce 2018, o rok později už byli rozvedeni. Vztah nezachránil ani vymodlený potomek, syn Leon Ismail, sultán se domnívá, že dítě není jeho. Ruska dlouho rozpad manželství popírala, rozvod nechtěla přijmout, dožadovala se rovněž tučného porozvodového vyrovnání. Nyní hledá způsob, jak se zbavit jména Petra, nechce ho jen odstranit z občanky, ale hlavně ze svého instagramu, napsal magazín Hype.

Zdá se, že Vojevodinová už rozvod se sultánem přijala. Na svém instagramovém účtu se v krátkém profilu vrátila ke svému ruskému jménu, prostřednictvím instagramového příběhu své následovníky požádala o radu. Chce vědět, jak změnit uživatelské jméno bez toho, aby přišla o modrý štítek ověření.

O ověřený účet Ruska přijít nechce

„Pomoc! Kdo ví, jestli si můžu změnit uživatelské jméno bez ztráty modrého štítku?“ napsala Vojevodinová. Štítky mají tzv. ověřené účty, většinou známých osobností, celebrit a světových značek. Ruska je na sociální síti velmi aktivní a detailně mapuje vývoj svého dítěte, o kterém tvrdí, že je sultánovým synem.

V jednom ze svých příspěvků malého Leona dokonce nechala zničit otcovu fotku. V popisku zmínila, že ji „bolí u srdce“ při představě, že jednou synovi bude muset vysvětlit, co se stalo mezi ní a jeho otcem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

The boxes with photos were on the bottom shelf under the TV, and as Leon is very fond of exploring all the corners in our house and therefore opened them at once. Of course, he doesn’t understand anything yet, but it ached in my chest ... and it became somehow sad that one day I would have to tell my son what happened between me and his father ... I’m not going to hide anything from Leon or make up stories that his Dad was an astronaut and flew away to another planet ... I wonder if there is someone among my followers who had a similar situation? What did you say to your children?🤔👩‍👦 Коробки с фотографиями лежали на нижней полке под телевизором, а Леон очень любит изучать все углы в доме, и поэтому добрался и туда. Конечно, он пока ничего не понимает, но в груди у меня защемило... и стало как-то грустно, что однажды придётся рассказать сыну, что случилось между мной и его отцом... Я не собираюсь ничего скрывать от Леона и придумывать, что его Папа космонавт и улетел на другую планету... мне интересно, есть ли среди моих подписчиков кто-то, у кого была похожая ситуация? Что вы говорили своим детям?🤔👩‍👦

Příspěvek sdílený Voevodina Oksana (@rihanapetra),

Vojevodinová se dál pomocí soudu snaží prokázat, že sultán Muhammad je otcem jejího syna, a získat porozvodové vyrovnání. Podle zdroje blízkého sultánovi si Ruska řekla o sídlo v Londýně, luxusní byt v Moskvě nebo 694 tisíc korun jako měsíční výživné.

Na to samozřejmě sultán nepřistoupil a manželství s Vojevodinovou označil za „největší chybu svého života“. Kvůli sňatku s exmodelkou totiž přišel o královský trůn a jako malajsijský vládce musel abdikovat.

Krach manželství

Pár se seznámil v roce 2017, kdy byl Muhammad současně i malajsijským králem. Brali se v roce 2018, nejdříve tajně v červnu při muslimském obřadu, podruhé při opulentní svatbě v listopadu v Moskvě. Právě snímky z tohoto obřadu vnesly první neshody mezi manžele, které vygradovaly v to, že Muhammad svou těhotnou nevěstu nechal v Moskvě a vrátil se domů.

Kontroverzní Malajsie jeho sňatek neustála, ostatním sultánům vadila nejvíc účast Rusky v reality show, kdy byla přistižena při sexu v přímém přenosu. Muhammad se kvůli ní musel vzdát královského trůnu, nakonec došlo i k rozvodu. Svého domnělého potomka nikdy neviděl a hlavním důvodem rozvodu byly právě pochybnosti o otcovství.

Zobrazit celou diskusi