Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Senátora přerušily polonahé bojovnice za práva zvířat. Ňadra si polévaly mlékem

Autor: tsv - 
17. února 2020
17:20

Při shromáždění v Nevadě na jednom z vystoupení senátora Bernieho Sanderse v rámci turné jeho politické kampaně došlo k dalšímu „polonahému“ protestu. Ženy bojující za práva zvířat vyzvaly uchazeče o post prezidenta ke zrušení financování mléčných farem. Dotyčné na pódium vystoupily bez trička a přes obnažený hrudník měly nápis „Nechte mléčný průmysl zemřít“.

Incident se stal okamžitě po tom, co byl jeden u uchazečů demokratických primárek Sanders přivolán na pódium starostou státu New York Billem de Blasiem. Ten ho přítomným představil jakožto příští hlavu státu.

Nejprve se k řečnickému pultu dostala oblečená mladá žena, která Sandersovi vytrhla z ruky mikrofon. Před davy prohlásila, že je senátorovou největší fanynkou, ale že je zde, aby ho zastavila v podporování mléčných farem a zemědělství stojícím na zvířatech. „Já ve vás věřím,“ dodala směrem k Sandersovi.

Následně se na pódium prodralo několik dalších žen, které se objevily bez trička a s nápisem přes hrudník, a polily se mlékem obarveným narůžovo.

Na twitteru sdílelo video hned několik svědků události. „Nejlepší Sandersova kampaň. Přerušena demonstrantkami nahoře bez. Manželka ho odtáhla pryč. On se musel vrátit a překontrolovat „pár“ věcí. Manželka ho odtáhla znovu.“

Nebylo to poprvé, kdy při Sandersově proslovu došlo k protestu odhalených žen. V březnu 2016 se v Arizoně objevila na stupínku žena demonstrující proti fašismu, vykřikovala hesla „Zastavte fašismus“ a „Nenávistný proslov není svobodný“.

yokky ( 18. února 2020 01:21 )

yokky ( 18. února 2020 01:20 )

makmark ( 17. února 2020 23:24 )

Nebýt těch nahotinek tak bych ani nevěděl, že ten neúnavný blb zase kandiduje

kralovna-vsech-mori ( 17. února 2020 18:00 )

undy nechutný.

Zobrazit celou diskusi