Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Melania Trump líbající hezounka vyvolala konspirace i vtípky: Myslí na útěk do Kanady?

Autor: tsv, tva - 
28. srpna 2019
05:15

Fotografie manželky Donalda Trumpa Melanie a kanadského hezounka Justina Trudeaua přitáhly pozornost mnohých. Pořízeny byly v momentě, kdy se světoví lídři s partnery a partnerkami sešli na jihu Francie na summitu G7, aby probrali aktuální témata. A to při oficiálním společném fotografování. Přesto zavdaly vzniku konspirací, spekulací a četných vtípků, jak to momentálně první dáma USA má.  

Fotografie ze summitu G7 ve Francii, na které vidíme Melanii Trumpovou vítat kanadského premiéra Justina Trudeaua, obletěla internet. Lidé na sociálních sítích si z jejich setkání dělají srandu a sdílí vtipné komentáře.

Fotografie pořízené Evropskou fotografickou agenturou (European Pressphoto Agency), na kterých pózují světoví vůdci ve stylu rodinné fotky, zobrazují manželku amerického prezidenta, jež se s vlídným až milujícím úsměvem zdraví s kanadským premiérem.

Hřejivá atmosféra panující mezi účastníky summitu není neobvyklá, i tak ale přítáhla pozornost mnohých kreativců.

„Melania je připravená zariskovat,“ napsala uživatelka twitteru Loni Love.

Po zhlédnutí fotky vzkazují zadaní lidé svým partnerům: Kéž by jsi na mě koukal/a tak, jako Melania na Justina! píše další uživatel twitteru.

Přidává se dokonce i zpravodajský portál RT a komentuje: Chtivý pohled mezi Trudeauem a Melanií zanechává twitter vzrušeným a zaujatým.“

Jiní si vystačí s úpravou fotografie ve stylu knižního přebalu „harlenkýnky“, tedy zejména v 90. letech oblíbeného čtení pro ženy. Není bez zajímavosti, že nakladatelství Harlequin, které knihám tohoto žánru dalo název, je kanadského původu.

Před dvěma lety byl na internetu populární velice obdobný obrázek, a to fotografie Ivanky Trump, dcery amerického prezidenta, dívající se na Trudeaua stejně „zamilovaně“, jako Melania.

Ivanka Trump zamilovaně kouká na Justina Trudeaua Ivanka Trump zamilovaně kouká na Justina Trudeaua | Getty Images

Fotografie Melanie a Justina je jedna z mnoha dalších pořízených, na kterých figurují slavné osobnosti a kterým veřejnost ráda přisuzuje milenecký podtext. Deník Washington Post vydal v roce 2016 článek doplněný videem s názvem Michelle Obamové se velice líbí princ Harry.

Syn bývalého premiéra je v čele Kanady už čtvrtým rokem

Justin Trudeau je od listopadu 2015 premiérem Kanady. Po Joeovi Clarkovi se stal druhým nejmladším kanadským předsedou vlády. Jeho otcem byl bývalý premiér Pierre Trudeau. Na jeho státním pohřbu v roce 2000 na sebe tehdy 28letý Trudeau poprvé veřejně upozornil, když na otcovu počest pronesl řeč.

V roce 2005 se oženil se svou manželkou Sophie Grégoirovou. Spolu mají dva syny a dceru. Je jedním ze světových lídrů, kteří na svém těle nesou tetování. Na levém rameni má vytetovanou planetu Zemi ve tvaru racka kanadského.

ladybug ( 28. srpna 2019 20:39 )

Všichni nemilujeme toho tajtrdlíka a ani jsme ho všichni nevolili. Myslela jsem, že má Melanie lepší
vkus. Ale pak, když se podívám na jejího manžela....no nic. Mně by se Macron líbil víc.

yokky ( 28. srpna 2019 15:08 )

no to by si dala....to je cocot jak lampa......

smradlavamakrela ( 28. srpna 2019 08:05 )

Starší ženy jsou rády ve společnosti gayů.

Taurus70 ( 28. srpna 2019 07:14 )

Nejak vam uniklo ze se uz delsi dobu spekuluje o jeho sexualni orientaci takze plati :Liska ktera se pouze tvari jako pes nekouse:😂😂😂😂

a-z- ( 28. srpna 2019 06:17 )

Všichni milujou Trudeaua, jenom Donald Macronku.

Zobrazit celou diskusi