Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krutá pomsta za rozchod: Tesař (36) zabil expřítelkyni mazlíčky aviváží

Autor: tva - 
25. srpna 2019
20:48

Muž jménem Benjamin Avill (36) se po rozchodu rozhodl své expartnerce Jenny Danielsové pomstít tím, že nalil aviváž na praní do akvária s padesáti rybičkami v jejich společném bytě. Jejich vztah trval dvanáct let.

Z ryb přežila pouze jedna. Krunýřovec guayanský zvaný Bob. Avillovo chování nahlásila Danielsová na úřad pro ochranu zvířat, který muže nyní stíhá pro týrání. Podle soudu navíc šestatřicetiletý tesař neprojevil žádné slitování a svému činu se po reakci šokované expartnerky smál.

Třílitrovou lahev s aviváží nalil muž do akvária bezprostředně poté, co s ním jeho partnerka ukončila vztah. „Byla jsem úplně zničená tím, co udělal. Nikdy by mě nenapadlo, že by byl schopen ublížit zvířeti s takovou krutostí. Mám ještě kočku a bála jsem se, jestli jí také něco neprovedl. Za své odporné chování by měl skončit ve vězení,“ vypověděla Danielsová.

Advokátka Mimi Bekhechiová navíc před soudem uvedla, že „ryby mají stejný práh bolesti jako jiná zvířata, a proto pro ně byla otrava aviváží skutečně extrémně krutým způsobem smrti“.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Taurus70 ( 25. srpna 2019 22:13 )

Neni mazlicek od slova mazlit se? V tom pripade mi uplne zanika kontext clanku jako takoveho🤔🤔

Zobrazit celou diskusi