Na začátku července prožila na cestě autem z Ukrajiny zpěvačka Ivanna Bagová pořádné peklo. Jejímu přítelovi Markovi po dlouhém čekání na hranicích ruply nervy a způsobil dopravní nehodu. 

„On to nějak nevydržel, otevřely se rampy a stovkou přejel přes vesnice až do zatáčky, kde jsme trefili značku a auto se třikrát převrátilo,“ líčila tehdy zpěvačka. „Já jsem si ani nestihla dát bezpečnostní pás,“ doplnila. Po nehodě musela být hospitalizována, ale měla velké štěstí. Vyvázla totiž jen se zlomenou rukou a drobnými zraněními. 

Ani sedm týdnů od smutné události se jí ale ruka nezahojila. „Ještě fit nejsem, proto mám dnes na sobě koženou bundu, kvůli tomu, že mám ještě stále rozřezanou ruku, popisovala na dni otevřených dveří televize Markíza pro topky.sk Bagová. „I když bylo strašné teplo a myslela jsem si, že se udusím, ale je třeba to vydržet, vysvětlovala blondýnka, proč i v tropických teplotách na sobě měla bundu. 

O nehodě se jinak moc bavit nechtěla, ale prozradila, že s přítelem, který nehodu způsobil, už není. „Náš vztah jsme už ukončili, řekla s tím, že si chce dát od mužů pauzu. „Po mém boku teď nikdo není a ani to neplánuji. Snažím se soustředit na práci, kariéru a na to, co mě baví, dodala sympatická blondýnka.

Po incidentu nazvala svého přítele psychopatem, takže jejich rozchod není žádným překvapením. „Děkuji Bohu za to, že po takové autonehodě mám jen zlomenou ruku. Frajer je psychopat a potřebuje se léčit. Hlavně, že jsme zůstali živí, vyjádřila se tehdy historicky první vítězka Hlasu, která byla velkou oblíbenkyní porotce Michala Davida (59). 

VIDEO: Michal David jako porotce v Hlasu rozhodoval o osudu svých svěřenců svérázně

Video
Video se připravuje ...

Michal David v Hlasu TV Nova

Fotogalerie
41 fotografií