Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na nebi se zjevil Ježíš: Výjimečný světelný úkaz vyrazil dech Argentincům

Autor: Mii - 
16. května 2019
23:00

Meteorologická náhoda, nebo boží znamení? Takové otázky si pokládají Argentinci, kteří se v uplynulém týdnu stali svědky neobvyklého světelného úkazu. Sluneční paprsky v jeden moment prosvítaly mraky tak, že vypadaly úplně jako Ježíš Kristus. Argentina patří mezi silně náboženské státy, informuje Accuweather.

Úkaz se podařilo zachytit Monice Aramayo, která jej vyfotografovala ve městě San Salvador de Jejuy. Na snímku je vidět, že paprsky skutečně připomínají postavu Ježíše Krista, silueta se podobá slavné soše Cristo Redentor v brazilském Rio de Janeiru.

Na podobnost upozorňují i lidé na sociálních sítích, kde se fotografie rychle stala populární. Někteří Argentinci zmínili, že hlava vypadá, jako kdyby na sobě měla trnovou korunu, postava je dokonce vybavena sutanou.

„Pán si pro nás všechny brzy přijde a měli bychom se na to připravit,“ komentovala úkaz například uživatelka Mariela Romanová, která v něm viní božské znamení. „Díky za tento snímek. Umožňuje nám držet se naší cesty a doufat v lepší zítřky,“ uvedl další uživatel Carlos Daniel Nieva.

Ne všechny Argentince ovšem jímaly náboženské pocity. „Osobně vidím jen slunce, které prosvítá mraky. Ale lidé vidí to, co chtějí vidět,“ napsala Romina Salinasová.

Jojo Joestar ( 10. března 2020 07:35 )

Som síce krestaň tiež ale takýmto ***inám nebudem veriť
Ako môže tomuto niekto veriť? XD Veď to je photo schop XD

Eleonorka ( 16. června 2019 23:35 )

Ano věřím tomu protože 19.5.2019 jsme byli v terezíně a vyfotily jsme ryby protože jich tam bylo mnoho a nedávno jsme se zas na tu fotku dívali a nevšimly jsme si toho že na té fotce je vyobrazení jéžiš neumím si to vysvětlit . Nevím kam mám přidat fotku když mi někdo poradí jak budu ráda se o to podelit

zada ( 17. května 2019 09:46 )

Tak to asi přijde už konečně to zemětřesení. Asi to je varování))))

andorea ( 16. května 2019 23:41 )

A práce photoshopu je to z kolika procent?

Zobrazit celou diskusi