Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Melania v Bílém domě Trumpovi nikdy nic neuvařila. Ale pochutnají si na špagetách

Autor: Darina Jíchová - 
8. března 2019
06:05

První dáma Spojených států Melania Trumpová má za sebou setkání s českým premiérem Andrejem Babišem (ANO) a jeho chotí Monikou. Předtím ale cestovala po USA a propagovala svou kampaň proti šikaně Be Best („Buďme nejlepší“). Během mnoha rozhovorů ale nabídla i pár informací o rodinném životě Trumpových. Uvedla, že oblíbeným společným jídlem jejího syna Barrona a manžela, prezidenta Donalda Trumpa, i jí samotné jsou špagety, jak napsal časopis Bustle.

„Co byste prezidentovi uvařila, kdybyste měla všechny možné ingredience?“ zeptal se během jednoho interview v Las Vegas moderátor stanice Fox News. První dáma se rozesmála, jindy strohá Trumpová pak s úsměvem dodala, že „k vaření v Bílém domě zatím nedošlo“. Dodala, že na to „prostě není čas“.

Pochvala pro šéfkuchaře

První dáma zároveň vyzvedla práci šéfkuchařů Bílého domu. „Dělají skvělou práci, jsou to skuteční profesionálové,“ prohlásila Trumpová. Celý rozhovor byl plný smíchu, Trumpová se zarazila u otázky, jaké je společné oblíbené jídlo Trumpových. Z publika se okamžitě ozval výkřik: „McDonald´s!“, ale první dáma nakonec řekla, že to „zřejmě budou špagety“.

První dáma pak promluvila i o svém denním programu, který je dost nabitý. „Moje dny jsou hektické. Vstávám brzo, ujistím se, že syn odešel do školy. Pak mám jednání se svými lidmi. Jsem velká detailistka. Denně dohlížím na chod Bílého domu, aby všechno fungovalo, jak má,“ prohlásila Trumpová.

Video  Andrej Babiš u Donalda Trumpa v Bílém domě: Co si řekli?  - Blesk - Jaroslav Šimáček
Video se připravuje ...

První dáma řešila drogovou epidemii

Téma, o kterém přijela první dáma jednat do Las Vegas, bylo mnohem závažnější než její denní režim nebo oblíbený pokrm. Kromě své kampaně se věnovala také drogové epidemii v USA. V rozhovoru s Fox News vysvětlila, že o drogové závislosti mluví i se svým synem. „Snažím se ho vzdělávat a upozorňovat na všechna nebezpečí, která nás obklopují. Vysvětlila jsem mu, že drogy jsou jedním z nich. Řekla jsem mu, jak negativní dopad mají na psychické i fyzické zdraví, že z jejich užívání nevzejde nic dobrého,“ uvedla Trumpová.

Fotogalerie Babiš s Monikou u Trumpa v Bílém domě 68 fotografií

Moderátor rozhovoru Eric Bolling se o téma drogové závislosti sám velmi zajímá, jeho syn v roce 2017 zemřel na předávkování. První dáma zdůraznila, že drogová závislost a rostoucí počet předávkovaných je problematika, kterou by se měl tisk více zabývat. Odsoudila to, že novináře místo toho zajímají lživé pomluvy.

Babišovi na návštěvě u Trumpových

Trumpová ve čtvrtek společně s prezidentem Trumpem přivítala českého premiéra Babiše s manželkou. První dáma a Babišová se následně od mužů odpojily k vlastnímu programu.

 

vzteklina ( 8. března 2019 11:03 )

sakra ten Trump měl ale štěstí. Melanie je krásná, elegantní a žádný kolotoč jako naše dáma

jana999 ( 8. března 2019 08:17 )

tak určitě si takového dědka nebrala, aby stála u plotny

Taurus70 ( 8. března 2019 06:14 )

Ale treba se obcas projede po zabradli aby mu ohrala veceri😂😂😂😂😂

Zobrazit celou diskusi