Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sousedův pes mu sežral kuřata. Muž si to šel s majitelem vyřídit sekerou

Autor: nkov - 
4. října 2018
20:34

Muž z Tennessee skončil v policejní cele poté, co sekerou napadl svého souseda. Jeho pes měl totiž zabít a sníst útočníkova kuřata. Napadenému pejskaři přišli na pomoc dva kolemjdoucí a muže se sekerou od něj odtrhli. Podle policie nejde o mužův jediný vroubek, v rejstříku má záznamy datující až do roku 1999.

Garret Ankney (54) obvinil svého souseda, že jeho pes mu zakousnul a snědl kuřata. Podle svědků trvala hádka celé úterní odpoledne. Večer však Ankney dorazil na sousedův pozemek se sekerou. Při konfrontaci se Ankney pokusil udeřit nejmenovaného souseda ostřím do hlavy, ten se úderu bránil tím, že zvedl ruce, na kterých následně utržil sečné rány.

Ankneyho zadrželi a policii zavolali dva kolemjdoucí, kteří popisují, že se je muž také snažil uhodit, když ho pacifikovali. Útočník byl odvezen na policejní stanici a obviněn z napadení s přitěžujícími okolnostmi s použitím zbraně, píše server Daily Mail.

Napadený muž byl převezen do nemocnice, odkud byl propuštěn následující den. Útočníkova kauce byla přitom stanovena na 6 000 dolarů (asi 135 000 Kč). Podle policie navíc není Ankney žádným svatouškem, v rejstříku má desítky záznamů, které dokazují, že nešlo o jeho první konflikt se zákonem.

Video  Dva pitbulové pokousali menšího psa i jeho majitelé  - Youtube
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi