Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejsme město hříchu: V Houstonu zakázali „nevěstinec“ s roboty

Sexuální hračky ve formě realistických panen v životní velikosti jsou populární především v Japonsku.
Sexuální hračky ve formě realistických panen v životní velikosti jsou populární především v Japonsku.  (Autor: archiv firem)
Autor: ČTK - 
4. října 2018
06:45

Úřady v americkém Houstonu zabránily otevření nevěstince, ve kterém měly místo prostitutek nabízet služby klientům sexuální robotky. Informovala o tom agentura AP. Podnik chtěla otevřít kanadská společnost KinkySdollS, která podobné zařízení provozuje v kanadském Torontu.

Zákazníci měli mít možnost si robotky s umělou inteligencí vyzkoušet a poté případně zakoupit, což by se podle místních médií prakticky rovnalo veřejnému domu.

Městská rada v Houstonu ale ve středu jednomyslně schválila nařízení, které omezuje podnikání v sexuálním průmyslu ve městě. Nové rozhodnutí říká, že v podnicích v tomto texaském městě nebude možné mít sex s „antropomorfním zařízením“, tedy s robotem připomínajícím lidskou bytost.

Podle jednoho ze členů rady Grega Travise by takový nevěstinec „nebyl dobrý byznys pro město“. „Nejsme město hříchu,“ dodal.

Majitel společnosti KinkySdollS pod podmínkou anonymity deníku Toronto Sun řekl, že jeho podnik nevěstincem není. „Jsme obchod a jsme tu pro to, abychom tyto panny prodávali,“ dodal.

Sexuální robotky se umí svých klientů dotýkat a rovněž zvukově reagovat, cena za ně se pohybuje kolem 2500 dolarů (přes 56.000 Kč) v závislosti na vybavení. V Torontu si mohou zákazníci robotky zaplatit a vzít na soukromý pokoj až na dvě hodiny, uvedl britský deník The Independent.

Dannero ( 4. října 2018 09:58 )

starosta města prostě někde potají provozuje klasické nevěstince, nakoupil holky z východu a teď má strach z konkurence, roboti makají 24 hodin denně, nejí nespí a nechtějí provizi. Vždycky jde o prachy, morálka zvlášť v USA je až na posledním místě.

sazava ( 4. října 2018 08:43 )

bigscrotum - k cemu by ti doma bylo ,mel bys to nevyuzity-jednou za rok to nestoji zato

bigscrotum ( 4. října 2018 07:45 )

To chci domů!

Zobrazit celou diskusi