Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kiska po průlomu v kauze Kuciaka (†27) pochválil vyšetřovatele. Co přijde dál?

Autor: peb, ČTK - 
27. září 2018
20:40

Prezident Andrej Kiska po policejní razii na jihu Slovenska, při které kriminalisté zřejmě zadrželi podezřelé z únorové vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírové (†27), ocenil posun ve vyšetřování případu. Za potřebné hlava slovenského státu zároveň označila odhalení objednavatele dvojnásobné vraždy.

„Je to první krok, za kterým musí následovat mnoho dalších, abychom mohli začít obnovovat důvěru lidí ve stát a v jeho schopnost zajistit spravedlnost. Musíme zjistit, kdo byl objednavatelem vraždy,“ napsal na sociální síti Kiska, který je nyní na návštěvě Spojených států při příležitosti zasedání Valného shromáždění OSN. 

Podle médií slovenská policie zadržela osm osob. Mezi nimi je prý i bývalý policejní vyšetřovatel či jeho příbuzný, který byl v minulosti vojákem. Slovenská policie ani prokuratura razii, která skončila až vpodvečer, zatím nekomentovaly.

al.bunda ( 27. září 2018 21:30 )

Někdo kdo si říká "BLESK" a blokuje diskuzi kde se objeví slovo Bavernet anebo Imigranti není "BLESK" ale absolutní hovino a přicmrdávač hlavního proudu,pozor píšu to česky jo,aby bylo jasno.I když si myslím že tento můj příspěvek dlouho na lajně nevydrží.VIVA CENZURA

Zobrazit celou diskusi