Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální zločin v Domašíně: Policie zná výsledky pitvy dívenky (†15) a jejího otčíma (†45)

Autor: dce, lac - 
27. září 2018
14:56

Vraždu dívky a sebevraždu muže potvrdila soudní pitva v případu, který otřásl lidmi nejen v horské obci. Mladistvá dívka (†15), jejíž tělo bylo spolu s tělem dospělého muže nalezeno v úterý v Domašíně nedaleko Klášterce nad Ohří, byla podle výsledků soudní pitvy zavražděna. U muže (†45) cizí zavinění neprokázala, spáchal sebevraždu.

K rodinné tragédii došlo v úterý. Matka dívky, kterou měla v péči, odpoledne našla svoji dceru zavražděnou a životního druha taktéž bez známek života. A na první pohled bylo jasné, že v domě došlo ke krveprolití. Vyšetřování případu nadále pokračuje. „Soudní pitva potvrdila u dívky násilí způsobené cizím zaviněním, u muže bylo cizí zavinění vyloučeno,“ řekla včera policejní mluvčí Alena Bartošová bez bližších informací.

„S ohledem na to, že jedna ze zemřelých osob je mladistvá, nebudeme poskytovat bližší informace,“ dodala Bartošová. Přestože, že většina lidí nechápala, že něco tak strašného se v napohled šťastné rodině mohlo stát. Jedna žena o vrahovi řekla, že jí připadal vždy divný. „V autobuse seděl vždy vzadu a četl si knížku, nebo něco. Nikdy se nikým nebavil,“ řekla ojedinělý názor žena ze sousední vesnice. Oba z páru pracovali jako ošetřovatelé exotických zvířat v zooparku. Tam kolegové osudem zkoušenou ženu litují a soucítí s ní. „Je taková hodná a obětavá,“ řekla o ženě zkoušené osudem kolegyně.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání