Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Ženu rok děsila strašidelná ukolébavka. Místo, odkud se linula, překvapí

Autor: nkov - 
23. září 2018
18:45

Ženu z anglického města Ipswich celý rok děsila ukolébavka znějící v noci celou ulicí. Ve strašidelném popěvku se opakovala slova „prší, leje,“ a rozeznívala se každou noc kolem půlnoci. Odkud se píseň line, nebylo známo. Na děsivý zvuk si stěžovala a zjistila, že není jediná, koho po nocích budí dětská říkanka. Vysvětlení celé záhady je však už tak hororové není.

„Poprvé, když jsem to uslyšela, jsem byla neuvěřitelně vyděšená. Byla mi zima a udělalo se mi špatně. Říkala jsem si jen, co to sakra je,“ popisuje žena svůj první zážitek

Žena, která nechtěla být jmenována, zavolala místní strážníky, kteří se dobrali ke zdroji hudby. Tím byla přilehlá průmyslová zóna. Mluvčí oblasti poznamenal, že ukolébavka měla za úkol zamezit vstupu cizích osob na pozemek. Dle slov mluvčího byla strategie účinná. Zároveň vysvětlil, že hudba hrála opakovaně kvůli pavoukovi, který spouštěl smyčku přes kameru, která hudbu aktivovala.

„Omlouváme se všem, které hudba nějak zasáhla. Nebyli jsme si vědomi jejího dopadu na residenty. To nebyl náš záměr,“ dodal mluvčí zóny.

Video  iSmartAlarm pro zabezpečení domácnosti  - Živě.cz
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi