Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žralok chytil ženu za ruku a stáhl do vody! Útok zachytily kamery

Autor: rc - 
2. července 2018
12:52

Melissa Brunning (34) z Austrálie krmila na jachtě žraloka, ktery plaval blízko lodi. Takový žralok však není domácí mazlíček, a když se žena k němu nakláněla, neměl chuť na nabízenou potravu, ale na ni. V mžiku ji chytil za prst a vtáhl do vody! Hororový moment zachytila kamera.

Melissa Brunning pocházející z Perthu z Austrálie se vypravila s přáteli na jachtu na širé moře. Loď  se plavila v pohádkovém Dugong Bay a všichni si užívali krásný den, tedy až do chvíle, kdy k lodi připlaval  žralok. Melissa společně s přáteli vysunula můstek v zadní části lodi a rozhodla se, že hladového predátora nakrmí.

Ve chvíli, kdy mu házela potravu, ji žralok chytl za prst a stáhl ji do vody. „Stalo se to tak rychle. Všechno, co jsem byla schopná zaregistrovat, byl fakt, že můj prst je pryč,“ řekla pro 7 News Melissa. „Probrala jsem se a pomyslela si: Ztratila jsem svůj prst. Nemohla jsem se dokonce ani na prst podívat, protože jsem myslela, že když se na něj kouknu a uvidím, že je pryč, pravděpodobně dostanu šok,“ dodala. Melissa však měla velké štěstí, sice byl její prst vážně poškozen, ale zůstal stále na její ruce.  „Není to vůbec chyba žraloka, ale mohlo to být daleko horší. Nejsem oběť žraloka. Mám plný respekt ke žralokům, myslím, že jsou úžasní,“ řekla žena.

Melissu napadl žralok vouskatý, který podle National Geographic není pro lidi nebezpečný, ovšem dorůstá obrovských rozměrů a má obrovské čelisti s tisícovkou drobných zubů.

Jarabak ( 1. října 2018 10:37 )

Dobře jí tak, 3,14če. Další, co se snažila dokázat, jak jsou žraloci neškodní. Škoda, že jí ukousnul jenom prst.

XLADI ( 3. července 2018 07:51 )

To je podobná pitomost jako ten co si šel udělat selife s medvědem

Inka ( 2. července 2018 20:22 )

Titulek je pitomý, jak pisálkové z Blesku ! Při krmení žraloka jí ukousl článek prstu a plaval pryč. Do vody uklouzla sama, když se lekla...

Zobrazit celou diskusi