Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilá dívka (19) strčila hlavu do výfuku a zasekla se v něm! Zachránili ji motorovou pilou

Autor: jh - 
17. června 2018
14:08

Majitele dieselového náklaďáku čekalo pořádné překvapení, když se po hudebním festivalu v americké Minnesotě vrátil k vozu, jen aby našel mladé děvče uvíznuté v jeho masivním výfuku. Video z incidentu se rychlo stalo virálním. Kaitlyn (19), která to jednoznačně přehnala s alkoholem, se naštěstí nic nestalo. Výfuk však musel být uříznut pilou.

Tisíce lidí se nad několik sekund trvajícím videem baví, pro Kaitlyn Strom však událost směšná moc nebyla. Celých 45 minut byla uvíznutá v obrovském výfuku, než ji záchranáři vysvobodili. Majitel vozu vše vzal s úsměvem, přivolaná policie však mladé Američance dala trest za nezletilou konzumaci alkoholu. V USA se totiž smí pít až od 21 let.

Jenom jsme se bavili s přáteli, když jsem viděla ten ohromný výfuk a pomyslela si: Do něj by se vešla i moje hlava,“ řekla dívka listu Hutchinson Leader. Nakonec se i ona dokázala své hlouposti zasmát a na Facebooku zveřejnila fotku s uříznutou rourou a popiskem: Ano jsem to já, výfuková holka.

Majitel si prý již pořídil nový výfuk. Ten starý se na nějakou dobu objevil ve výloze místního baru, kde si u návštěvníků užíval svých patnáct minut slávy.

Video  Dívka uvízla ve výfuku  - facebook
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi