Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt turistky v dovolenkovém ráji: Paula se na Kanárech otrávila alkoholem!

Autor: dce - 
14. června 2018
14:28

Populární "tour de bar" se stalo osudným britské turistce na Kanárských ostrovech. Dovolenou si chtěla užít plnými doušky - těmi podle všeho popíjela alkohol na tahu z jedné hospody do druhé. Neodhadla svou míru a zabila ji otrava alkoholem!

Lékárnice Paula Bishop (†37) byla na ostrově Fuerteventura na dovolené s manželem Stuartem. Přes den prošli několik hospod a barů a všude si dali nějaký ten drink. Jenže v noci našel Stuart Paulu mrtvou. Podle pitvy měla 4 promile alkoholu v krvi!

Paula zemřela podle všeho na otravu alkoholem, Stuart ale tvrdí, že jeho žena večer nebyla nijak zvlášť opilá. Prý si dala pár malých piv, dvě skleničky vína a maximálně čtyři irské kávy. Tvrdil, že se ani moc nemotala. Lékař prohlásil, že si ani on ani jeho žena patrně neuvědomili, kolik toho ve skutečnosti přes den vypili.

Podle manžela byla Paula celý den v pohodě - odpoledne si dala šlofíka, později něco snědla a přes telefon posílala domů fotky z dovolené. Uprostřed noci se Stuart vzbudil a ženu našel ležet vedle postele opřenou o skříňku. Na dotek už byla studená...

Přivolaní záchranáři už nemohli nic dělat. Pitva určila jako příčinu smrti srdeční selhání kvůli otravě alkoholem. Podle soudního lékaře k otravě došlo kvůli akutnímu předávkování, nikoliv dlouhodobému problému.

kukuku ( 14. června 2018 20:15 )

Jako ve Švejkovi. Toho večera navštívila 19 restaurací, ale nikde neměla víc než 3 piva.

..krakonos500 ( 14. června 2018 14:42 )

Typická vražda elektrickým proudem. Jako v případu Kramný. Znalce, kteří o tom pochybují, potrestat. Jako v případu Kramný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání