Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Gepardi ztrestali hloupost rodiny se dvěma malými dětmi. Sledujte běh o život

Video se připravuje ...
Autor: Mii - 
12. května 2018
09:40

Na tenhle výlet do Nizozemí jedna francouzská rodina už nikdy nezapomene. Během návštěvy místního safari parku, kterým projížděla vlastním autem, na ni zaútočila skupina gepardů. Rodiče se dvěma malými dětmi si přitom za problémy mohli sami, porušili zákaz a kvůli fotkám opakovaně vystoupili z auta. Nikomu se naštěstí nic nestalo. Moment se podařilo zachytit nedalekým turistům.

K incidentu došlo v Beekse Bergenu, africkém safari parku na jihu Nizozemí, kde platí přísný zákaz výstupu z auta. Po celém areálu se vyskytují nebezpečná zvířata, která mohou na lidi zaútočit. Jistá francouzská rodina ale zákaz porušila a z auta vylezla. Okamžitě se po ní vrhla skupina gepardů.

Informovali o tom turisté, kteří jeli v autě za ní. Rodina podle nich vystoupila z auta dvakrát, poprvé se to odešlo bez problémů. Když se po ní v druhém případě vrhli gepardi, okamžitě vytáhli mobil a honičku začali natáčet.

Na videu je zřejmé, že když rodina z vozidla vystupovala, gepardy již viděla a chtěla si je vyfotit. Očividně ji tedy nenapadlo, že by na ni nejrychlejší predátor světa mohl zaútočit. Z auta navíc vystoupila, i když měla s sebou dvě malé děti.

Zázrakem ale celá akce dopadla dobře a nikomu se nic nestalo. Rodina stihla doběhnout zpět do auta a gepardi vypadali, že si spíš hráli. Mluvčí parku Beekse Bergen nizozemské televizi NOS uvedl, že rodina jednoznačně porušila nařízení parku. „Návštěvníky několika jazyky informujeme, že se v parku vyskytuje nebezpečí,“ řekl televizi.

tgbg ( 13. května 2018 12:18 )

Škoda, že tam nebyl tygrobijec Putin.

vlasta1 ( 12. května 2018 16:05 )

To snad musel být náš poslanec na výletě.

naidka ( 12. května 2018 15:13 )

Prosím tě vosa, odkdy se tygři pasou.

xcarodejka ( 12. května 2018 14:14 )

to je možná ta "přirozená selekce"

offline ( 12. května 2018 12:44 )

Takových debilů je všude plno, stačí se podívat na silnice nebo do supermarketu. Já jsem tady a všichni mi koukejte udělat místo a vyhnout se mi.

Zobrazit celou diskusi