Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragédie v dovolenkovém ráji Čechů: Učitelku roztrhali toulaví psi!

Autor: aba - 
30. září 2017
15:08

Bývalou vysokoškolskou profesorku původem z Británie během její dovolené v Řecku zabila a roztrhala smečka toulavých psů.

K tragédii došlo minulý čtvrtek v oblasti Rodop. Celia Hollingworth (†62) byla naposledy viděna, jak se pěšky vrací z městečka Mesimvria. Bývalá vysokoškolská profesorka z Bristolu byla  zřejmě na cestě zpátky napadena smečkou toulavých psů.

Ještě stihla naposledy zavolat rodině a ve vyděšeném telefonátu jim říct, že ji psi napadli. Příbuzní pak kontaktovali místní policii a zburcovali pátrání, pro ženu už však bylo pozdě.

Policie její roztrhané tělo našla až druhý den. "Byl to příšerný pohled. Její tělo našli roztrhané na kusy a okousané. I zkušení kriminalisté byli v šoku, když to místo viděli," tvrdí místní policie.

Úřady ještě stoprocentně nepotvrdily její totožnost, nejdříve musí provést testy DNA, protože tělo nemůže být identifikováno podle podoby. Podle policie se ale jedná spíše o formalitu, všechny ženiny osobní věci včetně jejího pasu se našly u roztrhaného těla.

Policie tragédii i nadále vyšetřuje. Podle odhadů jsou v Řecku miliony toulavých psů, kterých se majitelé zbavili při finanční krizi.

VIDEO: Toulaví psi pobíhají volně po venku!

naidka ( 30. září 2017 17:18 )

Však oni to nebyli, z Argentiny je to daleko.

villon ( 30. září 2017 17:01 )

A včera dojemný článek o psých kamarádech, jak tomu jednomu zajeli parťáka v Argentýně a on u něj celou noc ležel, slzyčky tryskaly...

Zobrazit celou diskusi