Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Krkavčí matka (17) odložila na víkend dítě do křoví. Chtěla se jít bavit

Autor: Darina Jíchová - 
11. srpna 2017
21:05

Sedmnáctiletá Harriette Hoytová z newyorského města Elmira je obviněná z pokusu o vraždu. Svou osmiměsíční dceru odložila do křoví u cesty, zabalila ji do igelitové tašky. Holčičku zachránila sousedka, dítě si ze situace odneslo „pouze“ sluneční popáleniny a opruzeniny.

Hoytová si na víkend chtěla vyrazit za kamarádkou a dítě by jí pravděpodobně překáželo, proto se rozhodla, že ho odloží do křoví. Na cestu se vydala někdy kolem sobotního poledne, svou dceru zabalila do igelitky a nechala ji v křoví poblíž svého domu. Holčička tam trpěla čtyři dny.

Podívejte se na obdobný příběh, tentokrát se smutným koncem:

Video Policie našla v igelitce mrtvé novorozeně! - tv JOJ
Video se připravuje ...

Všechno mohlo skončit tragédií, příběh má ale šťastný konec. V úterý odpoledne dítě našla Kayla Sealsová, která bydlí hned vedle Hoytové. „Z tašky jí koukaly jenom nožičky, tělo i hlavička byly obalené igelitem. Po hlavě jí lezly červy a mouchy,“ řekla Kayla.

„Něco jsme slyšely, ale myslely jsme, že venku kňučí zraněný pes,“ dodala její sestra Karen Sealsová. Sestry zavolaly záchranku, holčička byla převezena do nemocnice a podle aktuálních zpráv se jí daří dobře, její stav je stabilizovaný. Lékaři uvedli, že nenašli žádné stopy toho, že by dítě bylo doma týráno.

„Měla po těle vyrážku – drobné jizvičky, když jsem ji objevila, lapala po dechu, nemohla dýchat,“ popsala událost Sealsová. Místní policista William Scot označil ženy za hrdinky, bez jejich pomoci by dítě nepřežilo.

Hoytová je zadržená a čeká na soud. Kauce na propuštění byla stanovená na pět a půl milionu. Její čin je nepochopitelný, zvláště když obyvatelé státu New York mají možnost dítě dočasně svěřit do péče místním hasičům nebo ho nechat v nemocnici, pokud nejsou schopni zajistit pro svého potomka jiné hlídání.

Martin63 ( 12. srpna 2017 01:18 )

Podle výrazu na fotce se jedná o průměrnou američanku, reagující pouze na dolary, hamburgry a světlo.

oshona ( 11. srpna 2017 22:00 )

Proč m..aj tyhle ku.dy? A kdo na ně vúbec vleze ? A proč mají děti? A proč vůbec žijou, proč jsou na světě? Asi jsem jen hloupá ženská z vesnice, ale nechápu...

Zobrazit celou diskusi