Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matku s trojčátky pustili z nemocnice domů: Žena po Vánocích zemřela!

Autor: lm - 
29. prosince 2016
20:41

Měly to být první svátky, které manželé Parkovi z anglického městečka Bransty stráví i se svými předčasně narozenými trojčátky, ale místo toho se stala nepochopitelná tragédie. Několik dní po propuštění z nemocnice trojnásobná maminka náhle a nečekaně skonala.

Rachel Park (39) se s manželem Stevenem dlouhých šest let pokoušeli o děti. Zadařilo se až po čtvrtém kole umělého oplodnění a rovnou trojnásobně! Trojčátka měla přijít na svět až v červnu, ale matčin stav se kvůli diabetu 1. typu začal rapidně zhoršovat. Lékaři proto děti přivedli na svět předčasně v půlce března, kdy byla matka v 26. týdnu těhotenství. 

Matka s třemi dcerkami pak byla dlouhých deset měsíců v nemocnici. Stav holčiček se naštěstí zlepšoval a lékaři se proto rodinu rozhodli propustit na Vánoce domů. Rachel a její manžel se moc těšili, jak spolu doma oslaví první svátky jako rodina.

Bohužel po Vánocích přišla smutná zpráva, Rachel Park tři dny po Štědrém dnu nečekaně zemřela. Podle britského deníku Mirror policie zatím nezná příčinu smrti, úmrtí matky ale nevyšetřuje jako podezřelé.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi