Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Štědrovečerní zázrak: Po devíti dnech se našla pohřešovaná matka a její dvě děti

Autor: lm - 
25. prosince 2016
19:40

Opravdový vánoční zázrak prožívá rodina 45leté Angely Lambert z anglického Lutonu. Matka a její dvě děti se tož před desíti dny ztratily, téměř jakoby se pod nimi propadla zem. Na Štědrý den ale přišla dobrá zpráva, policie je všechny vypátrala!

Dlouhých devět dní se rodina 45leté Angely Lambert obávala nejhoršího. Žena, její syn Cyrus (6) a dcera Maryam (2) se totiž krátce před Vánoci ztratili. Naposledy byli viděni 15. prosince krátce před polednem, poté jakoby se po nich slehla zem.

Na Štědrý večer ale došlo k malému vánočnímu zázraku. Policisté v noci oznámili, že ženu a její dvě děti vypátrali. A prý jsou v pořádku a v bezpečí. Policie k případu neuvedla žádné další podrobnosti, matka ale pravděpodobně s dětmi utekla z vlastní vůle.

 

karelr4 ( 26. prosince 2016 10:07 )

Dejte už pokoj s tím litováním smrti důstojníků ruské okupační armády. Kdyby zemřel nacistický voják, tak byste ho také tak litovali, když by si zpíval? Jako člověk bych radši lituji smrti lidí, kteří zemřeli rukou komunistů podporovaných ruskou armádou. A že jich byli tisíce. Hnusíte se mi!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání