Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Foto, které nadzvedlo internet, ale ne cestující: Staříka o holi nepustil v metru nikdo sednout

Nikdo z cestujících v londýnském metru nepustil sednout postaršího muže s hůlkou.
Nikdo z cestujících v londýnském metru nepustil sednout postaršího muže s hůlkou.  (Autor: Facebook, Profimedia.cz)
Autor: els - 
19. listopadu 2016
10:21

Velkou nehoráznost zachytil muž v londýnském metru. Nikdo z cestujících v plném vagonu nepustil sednout postaršího pána, který se opíral o hůlku.

Piotr Skupny nastoupil do metra Circle Line, když ve svém vagonu zpozoroval staršího muže s hůlkou. Nikdo ze sedících se však nezvedl, aby udělal muži, který měl očividně problémy s dolními končetinami, místo.

Nikdo z cestujících v londýnském metru nepustil sednout postaršího muže s hůlkou. Nikdo z cestujících v londýnském metru nepustil sednout postaršího muže s hůlkou. | Facebook, Profimedia.cz

Rozhořčený cestující Skupny zachytil tuto znepokojivou scénu na fotografii, kterou pak umístil na Facebook do skupiny S*** London, kde lidé pomocí fotek a postů prezentují svou frustraci z britského hlavního města.

Skupného fotka vyvolala bouřlivé reakce, v nichž neušel kritikám ani sám autor fotografie. „Proč někdo ze stojících či sám fotograf nepožádal někoho, aby muži uvolnil místo? Kdyby upadl, už by se nikdy nemusel ze svého zranění zotavit,“ napsala Angela Keating.

Podobně rozhořčený komentář přidala také Dot Remkovska: „Já bych raději někoho zvedla z místa, než abych pořizovala fotografie.“ 

Fotogalerie Divnolidi v MHD 110 fotografií

pepen ( 19. listopadu 2016 19:00 )

Jsou *** nevychovaný na celém světě!!!Bohužel je to výchovou rodičů!!!Dnešní mládež je nevychovaná-ničeho si neváží,tráva a perník jim podělal mozek !!!Omlouvám se ne všichni mladý cca 50 % !!!

ejvm1712 ( 19. listopadu 2016 18:34 )

Panu nebo paní s nickem scaero-Chorvatsko neznám,ale Londýn. Není to tak dlouho,co jsme v Londýně strávili dovolenou.

parma49 ( 19. listopadu 2016 17:42 )

Tak proč se neodstěhuješ? Mám trochu jinou-pozitivní zkuženot.

parma49 ( 19. listopadu 2016 17:37 )

Chudáčku, prostě nevíš co je slušnost ale to je jen tvůj problém. Slušnost nezná hranice ani politickou orientaci. Ale i ty budeš jednou starej a nositelé tvých názorů ti to vrátí.

ambree ( 19. listopadu 2016 17:32 )

Co se divíte, vždyť u nás v ČR se to děje taky. Zažila jsem dokonce, že muž o fancouzkých holích nastoupil a ukázal průkazku mladíkovi, který seděl na místě pro invalidy. Ten ho za to ještě seřval, proč si vybral zrovna jeho.

Zobrazit celou diskusi